Menu
 

Otrdiena, 09 Oktobris 2018

Par dārza tehnikas un motociklu zādzībām Ķekavas novadā aizturēts vīrietis

Pagājušonedēļ Valsts policija aizturēja vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par motociklu un dārza tehnikas zādzībām, kas izdarītas pēdējo mēnešu laikā Ķekavas novadā un Daugmales pagastā. Sadarbībā ar Reģionālo pašvaldības policiju tika veikta kratīšana vīrieša dzīvesvietā, kā laikā policisti atsavināja zagtu minitraktoru, kā arī motociklu un zāles pļāvēju, kas, visticamāk, arī ir zagti.

Lasīt vairāk...

"Lattelecom" pavasarī mainīs nosaukumu un zīmolu uz "tet"

Nākamā gada pavasarī telekomunikāciju uzņēmums "Lattelecom" mainīs nosaukumu un zīmolu uz "tet", 9. oktobrī "Lattelecom" forumā pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis. Viņš sacīja, ka "tet" ir zīmols, kas patlaban nodrošina elektrības biznesu, bet tagad "ar jaunu enerģiju tas būs jaunais tehnoloģiju zīmols, kas turpinās attīstīties ārvalstu tirgos".

Lasīt vairāk...

Foto: Baudot zelta rudeni, Doles salā aizvadīts pusmaratons “Noķer vēju”

  • Publicēts Sports

Nedēļas nogalē uz Salaspils rudens pusmaratonu “Noķer vēju” pulcējās skrējēji no Latvijas malu malām, lai pieveiktu 5 km, 10 km vai pusmaratona distanci. Šogad šis pusmaratons bija īpašs ar to, ka ierastā Nacionālā botāniskā dārza vietā šoreiz skrējēji tikās Doles salā, tādējādi parādot novada viesiem vēl vienu skaistu vietu novadā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Mārupē: Kurai partijai, jūsuprāt, būtu jāuztic jaunās valdības veidošana?

Spriežot pēc 6. oktobrī notikušo 13. Saeimas vēlēšanu apkopotajiem rezultātiem, parlamentā iekļuvuši septiņi politiskie spēki – "Saskaņa", "KPV LV", Jaunā konservatīvā partija, "Attīstībai/Par!", Nacionālā apvienība, Zaļo un Zemnieku savienība un "Jaunā Vienotība". Tagad gaidāmas savstarpējās politiskās konsultācijas un sarunas, savukārt Valsts prezidents Raimonds Vējonis paziņojis, ka tuvāko divu nedēļu laikā uzsāks politiskās pārrunas par iespējamo Ministru prezidenta kandidātu.

Lasīt vairāk...

Bruņoto spēku bigbends aicina uz koncertu Ādažos un Liepājā

11. oktobrī plkst. 19.00 Ādažu kultūras centrā un 12. oktobrī plkst. 19.00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks Nacionālo bruņoto spēku bigbenda un Sabiedroto spēku augstākās virspavēlniecības Eiropā (Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE)) mūziķu, instruktora sastāva karavīru – diriģenta un trompetista Pītera Alisona (Peter Allison), saksofonista Iana Riktora (Ian Rictor) un trombonista Stīvena Kirkpatrika (Stephen Kirkpatrick) – koncerts, informē AM Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Aiva Kokoriša.

Lasīt vairāk...

Bankas "Citadele" ekonomists: Līdz gada beigām inflācija Latvijā saglabāsies ap 3%

Septembrī pirmo reizi pēdējā gada laikā inflācija Latvijā atkal pārsniegusi 3%, un šī gada septembrī patēriņa cenas Latvijā augušas par 3,2% salīdzinājumā ar pērnā gada attiecīgo mēnesi, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija. Tas ir jūtami straujāks cenu kāpums nekā gada sākumā, kad inflācija Latvijā svārstījās ap 2%, taču lielā mērā saistīts ar ārējiem faktoriem, it īpašu naftas cenu pieaugumu, un šobrīd nav pamata domāt, ka inflācija Latvijā varētu kļūt vēl straujāka.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.