Menu
 

Sestdiena, 16 Marts 2019

Foto. Ināra Mūrniece: Latvijas valstij leģionāru sirdīs bija noteicošā vieta

Leģionāri bija izauguši neatkarīgā Latvijā un nesa savās sirdīs tās vērtības, kas rosināja iestāties par savu zemi, tautu, ģimeni un līdzcilvēkiem. Latvijas valstij viņu sirdīs bija noteicošā vieta, un viņi darīja to, ko sirds viņiem lika – aizstāvēja Latviju, sestdien sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, uzrunājot klātesošos kritušo karavīru piemiņas pasākumā Lestenes Brāļu kapos, vēsta Saeimas Preses dienests.

Lasīt vairāk...

E-pakalpojumu lietošanai daļai sabiedrības trūkst nepieciešamo datorprasmju

Strādājot ikdienā ar klientiem, ir uzskatāmi redzama situācija sabiedrībā – gados vecākiem klientiem nav nepieciešamo iemaņu darbam ar datoru. Ja ir iespēja saņemt pakalpojumu klātienē, tad viņi to arī izmantos, jo šiem cilvēkiem ir izstrādājies konkrēts uzvedības modelis, un uzkrājusies liela dzīves pieredze jautājumu risināšanā klātienē, taču viņiem trūkst iemaņu un zināšanu par elektronisko vidi.

Lasīt vairāk...

Pieci padomi, kā sagatavot ķermeni pavasarim

Pavasara tuvums lielai daļai sabiedrības nāk ar vēlmi ātrāk nolikt plauktā ne vien smagos ziemas mēteļus, bet arī iegūt jaunas enerģijas rezerves un tikt vaļā no pāris liekiem kilogramiem, lai silto laiku un pludmales sezonu sagaidītu iespējami labākā formā.

Lasīt vairāk...

Valsts meža dienests: Vilku populācija Latvijā ir stabila ar pieaugošu tendenci

  • Publicēts Vide

Vilku populācija Latvijā ir stabila ar pieaugošu tendenci. Tāpat Valsts meža dienestā informēja, ka 2018./2019.gada vilku medības sezonā Latvijā nomedīti 280 vilki. Tostarp visvairāk vilku nomedīts Ziemeļkurzemes virsmežniecības uzraugāmajā teritorijā - 48 dzīvnieki, kā arī Austrumlatgales virsmežniecībā - 43 vilki, bet vismazāk vilku - 11 - nomedīti Rīgas reģionālās virsmežniecības teritorijā.

Lasīt vairāk...

Aptauja: teju katrs otrais iedzīvotājs pasniedz nejēdzīgas dāvanas, kādas pats nemaz nevēlētos saņemt

Vēl viena aromātiskā svece, pārāk lielas čības, nekur neliekama dekoratīvā figūriņa vai kārtējā krūzīte ar muļķīgu uzrakstu – kuram gan kādreiz nav nācies saņemt dāvanu, kas labākajā gadījumā neiepriecina! Toties, ja dāvinātājs tomēr pasniedzis patiesi “nejēdzīgu” dāvanu, 39% it nemaz nemulst un atdāvina to kādam citam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.