Menu
 

Piektdiena, 29 Marts 2019

Pēc Ogres mēra Helmaņa sūdzības NEPLP ar 500 eiro soda LTV par pienācīgas precizitātes principa neievērošanu

Izvērtējot Ogres mēra Egila Helmaņa (VL-TB/LNNK) sūdzību, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pieņēmusi lēmumu sodīt Latvijas Televīziju (LTV) par pienācīgas precizitātes principa neievērošanu raidījumā "Vēlēšanas 2018. Partija fokusā", aģentūrai LETA pastāstīja NEPLP locekle Aurēlija Ieva Druviete.

Lasīt vairāk...

Arnis Cimdars: Gatavošanās vēlēšanām sākas pēc vēlēšanām

Atbilstoši demokrātijas tradīcijām mēs varam pēc sirds patikas paust kritiskas piezīmes par politiku, deklarēt savu neuzticēšanos politiķiem, tomēr arī vislielākajam skeptiķim ir svarīgi apzināties, ka vismaz vēlēšanu procesā (priekšvēlēšanu kampaņas ir cita tēma) nekādas šmugulēšanās nav. Tā nu sagadījies, ka par to ilgu laiku atbildīgā persona Latvijā augstajā amatā ir gandrīz vai rekordists starp amatpersonām darbošanās ilguma ziņā – vairāk nekā divdesmit divi gadi!

Lasīt vairāk...

Kā atmodināt ķermeni pavasarim? Iesaka farmaceite

Iestājoties pavasarim, dienas kļūst garākas un gaišākas, saule spīd biežāk, gaiss paliek siltāks un līdz ar dabas atmošanos no ziemas miega laiks atmodināt arī ķermeni. Pavasarī, no vienas puses, mēs instinktīvi kļūstam darbīgāki, enerģiskāki, it kā atmostamies no ziemas miega, taču no otras puses, rūpīgi sevi nepieskatot, ātri varam nodarīt pāri veselībai – pēc aukstās sezonas ķermenis var būt iztērējis uzkrātās rezerves un kļuvis uzņēmīgāks pret dažādiem vīrusiem un infekcijām.

Lasīt vairāk...

Foto: Nosauktas gada labākās būves Latvijā, tostarp Klaušinieku māja Turaidas muzejrezervātā

Noslēgusies Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar būvindustrijas lielajām profesionālajām organizācijām organizētā valsts mēroga skate “Gada labākā būve Latvijā 2018”. Prominenta žūrija, kuras sastāvā ir būvindustrijas sabiedrisko organizāciju izvirzīti 42 praktiķi un mācībspēki, pēc skates trīs kārtām – iesniegto dokumentu skrupulozas analīzes, objektu novērtēšanas dabā un finālistu prezentācijām – nosauca 2018. gada labākās būves Latvijā.

Lasīt vairāk...

Pirmdien izskanēs vienīgais "The BeatLove" koncerts Baltijā

Pirmdien, 1.aprīlī, Rīgas Kongresu namā ar savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies viena no pasaulē atpazīstamākajām “The Beatles” tribute grupām “The BeatLove”. Tiek uzskatīts, ka “tribute” kustība aizsākās tieši ar slavenās Liverpūles grupas “The Beatles” pirmajiem atdarinātājiem tālajos 60. gados.

Lasīt vairāk...

Zeiferta un Zemgales ielas krustojumā Olainē par 15 000 eiro izveidos rotācijas apli

Olainē, Zeiferta un Zemgales ielas krustojumā, tiek plānots veikt satiksmes organizācijas izmaiņas, ieviešot mini rotācijas apli. Paredzams, ka šīs izmaiņas atvieglos satiksmes plūsmu – īpaši rīta un vakara stundās, kad satiksme šajā krustojumā ir intensīvāka, kā arī uzlabos kopējo satiksmes drošību, kas ir svarīgi, ņemot vērā tuvumā esošās izglītības iestādes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.