Menu
 

Piektdiena, 26 Marts 2021

Policijā vērsušās vairākas sludinājumu portālā apkrāptas personas

25.marta vakarā Valsts policijas Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija par 1000 eiro izkrāpšanu no kādas iedzīvotājas. Sieviete bija ievietojusi pārdošanas sludinājumu portālā “ss.com”, un saņēmusi zvanu no kādas personas, kura apgalvoja, ka  vēloties iegādāties preci. Viltus pircējs izteica vēlmi veikt maksājumu ar kurjerpasta "DPD" starpniecību. Pārdevējai tika atsūtīta viltus interneta saite, kur bija prasīts ievadīt savas bankas un personīgos datus. Tā rezultātā no bankas konta tika izkrāpti 1000 eiro.

Lasīt vairāk...

Uldis Marhilevičs: Bez jebkādas atbildības balts tiek pataisīts par melnu un otrādi

Jautāts, ar kuru darbu latvietim visdrīzāk varētu asociēties viņa vārds, komponists un pianists Uldis Marhilevičs nosauc dziesmu “Lūgums”. Taču tikpat labi tā varētu būt izrāde “Tobāgo!” vai Radio SWH džingls. Kāds atcerētos nebēdnīgo klipu “Uz veselību!”, bet kāds – labdarības akcijai veltīto “Vai tu mani dzirdi?”. Marhils ir arī cilvēks ar skaidru pilsonisko stāju un viedokļa līderis, galu galā – 2017. gadā apbalvots ar 4. šķiras Triju Zvaigžņu ordeni. Viņš kategoriski nepiekrīt telefonintervijai. Ievērojot visus piesardzības noteikumus, sarunājamies klātienē, un jāpiekrīt, ka itin nekas nevar aizstāt dzīvu komunikāciju.

Lasīt vairāk...

Vannas istabas interjera izaicinājumi: kā pieņemt pareizos lēmumus

Vannas istaba ir svarīga vieta ikvienā mājā – tur ar higiēnas un skaistumkopšanas rituāliem no rīta sākas diena, bet vakarā – gatavošanās naktsmieram. Lai iekārtotu šo telpu ne tikai praktiski, bet arī ērti, mājīgi un eleganti, ļoti uzmanīgi jāizvēlas gan apdares risinājumi, gan santehnika – šīs lietas nav tik viegli nomainīt. Tomēr reizēm gluži maģisku efektu ir iespējams panākt arī ar dažiem elementiem, nemainot visu interjeru pilnībā.

Lasīt vairāk...

Ieva Struka. Mazpilsētas šarms

Sen neatceros piedzīvojusi, ka latviešu autora grāmata ne tikvien ilgāku laiku turas pirktāko grāmatu priekšgalā, bet ir pat izpirkta. Tomēr tieši tā gada sākumā notika ar Andra Kalnozola pirmo publicēto darbu “Kalendārs mani sauc”, ko izdevis apgāds “Orbīta”. Protams, jo vairāk lasījušo, jo vairāk viedokļu, ir vai nav šis darbs lielās uzmanības un pozitīvo recenziju vērts, bet arī es vēlos paust simpātijas Kalnozola grāmatai un ieteikt to izlasīt.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.