Menu
 

Svētdiena, 23 maijs 2021

Baltkrievijas varas iestāžu sagrābtajā "Ryanair" lidmašīnā atrodas divi Latvijas valstpiederīgie

Baltkrievijas varas iestāžu sagrābtajā aviokompānijas "Ryanair" reisa Atēnas-Viļņa lidmašīnā, kurā atradies Baltkrievijas opozīcijas medija "Nexta" dibinātājs un galvenais redaktors Romāns Protasevičs, atrodas divi Latvijas valstpiederīgie, mikroblogošanas vietnē "twitter" paziņojis ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Lasīt vairāk...

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes divreiz apspēlē novadnieces un iekļūst finālā (papildināta)

  • Publicēts Sports

Kluba “Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes Latvijas virslīgas čempionāta pusfināla sērijā nedēļas nogalē izcīnīja divas uzvaras pār “FK Ķekava” komandu un iekļuva finālā, kur sacentīsies par zelta medaļām ar Kocēnu klubu “Rubene”. Ar uzvarām vīru virslīgas čempionāta pamatturnīru svētdien pabeidza “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” un “Ķekavas” florbolisti.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants: Tracinājumi, tracinātāji, satracinātie un Kariņa smaids ekrānā

Valsts svētki, vēsturiski atzīmējami datumi, nu jau arī hokeja batālijas pasaules mērogā – maijā mums ir bijis daudz, ko pasvinēt, par ko saspringt, kur pavingrināt prātu. Vairāk nekā 20 tūkstošu ziedu nolicēju pulcēšanās pie pieminekļa Pārdaugavā Krievijā svinamajā Uzvaras dienā atkal aktivizēja tēmu, ka latviešiem karš nebeidzās 1945. gadā; par laimi, domstarpības šoreiz noritējušas bez lielākiem ekscesiem.

Lasīt vairāk...

Kāpēc ir svarīgi vakcinēt mājdzīvnieku

Kucēna un kaķēna izaudzināšana par veselīgu un priecīgu mājdzīvnieku un tālākā dzīves kvalitātes nodrošināšana ietver daudz dažādu lietu – pilnvērtīgu ēdināšanu, regulāras aktivitātes un rūpes par veselību. Mājdzīvnieku vakcinācija ir viena no rutīnas lietām, kas saimniekam jāievēro un jānodrošina savam mīlulim.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.