Menu
 

Ceturtdiena, 27 maijs 2021

Latvijā trešā augstākā saslimstība ar Covid-19 ES un EEZ valstu vidū

Aizvadītajās divās nedēļās vairumā Eiropas valstu salīdzinoši strauji turpinājis kristies saslimstības līmenis ar Covid-19, tādēļ, lai gan Latvijā vērojami uzlabojumi, tik un tā valsts nonākusi trešajā vietā starp Eiropas Savienības (ES) un Eiropas ekonomiskās zonas (EEZ) valstīm, kurās ir visaugstākais inficēšanās līmenis ar Covid-19, liecina Eiropas Slimību un profilakses centra (ECDC) apkopotie dati.

Lasīt vairāk...

Stukāns: Atbildība par būvnieku karteļa lietas sarunu ilgstošu atstāšanu bez ievērības jāuzņemas KNAB operatīvo darbību vadītājam

Atbildība par tā dēvētajā "būvnieku karteļa krimināllietā" ierakstīto sarunu ilgstošu atstāšanu bez ievērības līdz reālas izmeklēšanas sākšanai jāuzņemas Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) operatīvo darbību vadītājam, aģentūrai LETA atzina ģenerālprokurors Juris Stukāns.

Lasīt vairāk...

"Swedbank" galvenā ekonomiste: Latvijas ekonomika – noturīga, bet ilgtermiņa izaicinājumu netrūkst

Covid-19 krīze nav radījusi būtiskas makroekonomiskās nesabalansētības, bet ir iezīmējusi vairākas strukturālas problēmas Latvijas ekonomikā, būtiskākās no kurām saistītas ar trūkumiem izglītības un veselības nozarēs. Atkopšanās posmā saasināsies darbaspēka trūkums, kura risinājums arī daļēji meklējams izglītības un veselības sistēmu sakārtošanā.

Lasīt vairāk...

Dzīvo droši abpus ekrāniem – četri ieteikumi vasarai

Vēl pāris attālināto mācību dienas un ilgi gaidītais skolēnu brīvlaiks būs klāt. Bērnu un jauniešu prātus priecē garās brīvdienas, tāpēc nereti par ikdienā bieži pārrunātām, svarīgām tēmām iespējams piemirst. Tas var novest pie nevēlamām sekām, tādēļ "Samsung" Skolēna digitālais IQ" eksperti atgādina skolotājiem un vecākiem pirms bērnu došanās vasaras aktivitātēs pārrunāt digitālās drošības un ierīču lietošanas jautājumus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.