Menu
 

Svētdiena, 30 maijs 2021

Ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs Ulbrokas florbolisti piedzīvo zaudējumu, ķekavieši izcīna uzvaru

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijas pirmajās spēlēs nedēļas nogalē aizvadīja abi Pierīgas vīru klubi. “Ķekava” izbraukumā dramatiskā cīņā uzvarēja Talsu NSS/”Krauzers” florbolistus, bet “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” komanda savā laukumā zaudēja “Lielvārde/FatPipe” vienībai. Sērijas rit līdz divām uzvarām.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Balsos par savējiem

Nākamsestdien, 5. jūnijā, Latvijā norisināsies kārtējās pašvaldību vēlēšanas, bet jau pirmdien, 31. maijā, sāksies iepriekšējā balsošana, kad iecirkņi vēlētājiem būs atvērti no pulksten 16.00 līdz 20.00. Atšķirībā no iepriekšējām vēlēšanām šajās būs ievērojami mazāk vietvaru un ievēlamo deputātu. Pašvaldību vēlēšanas notiks 39 vēlēšanu apgabalos, jo Centrālā vēlēšanu komisija, pamatojoties uz Satversmes tiesas spriedumu, 28.maijā apturēja vēlēšanas Rēzeknes novadā un Madonas novadā. Domēs ievēlējamo deputātu skaits samazināsies gandrīz uz pusi.

Lasīt vairāk...

Piecas piknika un grila ēdienu receptes sezonas atklāšanai

Lai arī šogad vasaras sākums ir samērā gauss, nekas neliedz to padarīt patīkamāku un baudāmāku ar gardiem un viegli pagatavojamiem grila ēdieniem. JLlīdz šim augļi un ogas bija vairāk ierasti kā deserta sastāvdaļa. Šosezon “Barbora.lv” garšas eksperts, pieredzes bagātais šefpavārs un lauku gardēdis Dzintars Kristovskis aicina tos izmēģināt apvienojumā ar grilēšanai ierastajiem zivju, gaļas un veģetārajiem ēdieniem, tādējādi tiem piešķirot svaigu un oriģinālu akcentu.

Lasīt vairāk...

Kārtējās neveiksmes futbolistēm Olainē un Ķekavā

  • Publicēts Sports

Sieviešu futbola līgas septītās kārtas spēlēs zaudējumus mājas spēlēs sestdien piedzīvoja abas Pierīgas dāmu komandas. Futbola klubs “Olaine” piekāpās turnīra līderēm Rīgas Futbola skolas audzēknēm, bet FK “Auda” dramatiskā cīņā Ķekavā zaudēja futbola skolas “Metta” vienībai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.