Menu
 

Mārupes dome iedzīvotāju iesniegto projektu īstenošanai sadalīs 37 500 eiro

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - Mārupes novada pašvaldība Ilustrācija - Mārupes novada pašvaldība

Izvērtējot konkursā "Mārupe - mūsu mājas 2020" saņemtos pieteikumus, Mārupes novada dome nolēmusi atbalstīs 13 projektus, kopumā tam atvēlot 37 482 eiro, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.

Kopumā konkursā tika saņemti 19 pieteikumi.

Sabiedrisko aktivitāšu aktivitāšu rīkošanai tiks piešķirti 23 625 eiro. Par šo naudu plānots atbalstīt sabiedrības veselības pasākumu, izmantojot latviskās pirts tradīcijas, īstenošanu, Tautas skrējiena organizēšanu, sporta pasākuma "Džudo diena Mārupē" rīkošanu, projekta "Muzikālās jaunrades attīstība Mārupes novadā" rīkošanu, bezmaksas lekciju un meistarklašu cikla norisi, kā arī virkni citu ideju.

Tikmēr "maza mēroga infrastruktūras" projektu īstenošanai tiks atvēlēti 13 857 eiro. Par šo naudu plānots nodrošināt spēles "Panna" laukuma izveidi, aktīvās atpūtas zonas ierīkošanu un labiekārtota rotaļu laukuma ģimenēm ar bērniem izveidi.

Konkursa mērķis ir veicināt novada iedzīvotāju iniciatīvu un atbildību par savu dzīves vidi, paredzot iedzīvotāju iesaistīšanos un līdzdalību sabiedriski nozīmīgu un inovatīvu projektu īstenošanā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.