Menu
 

Aptauja Ropažos. Kā jums visvairāk pietrūkst šajā laikā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Saistībā ar Covid-19 izplatības dēļ noteiktajiem ierobežojumiem, jau vairāk nekā mēnesi iedzīvotājiem nākas iztikt bez ierastajiem kultūras, sporta un citiem pasākumiem. Vairākās pašvaldībās, tuvojoties vasarai, tiek plānoti brīvdabas pasākumi. Taču pagaidām aktivitātes notiek virtuālajā vidē, piemēram, tūrisma centri organizē virtuālās ekskursijas un vēsturiskus pārgājienus pa nozīmīgākajiem kultūrvēsturiskajiem objektiem novados. Publiskos pasākumus pakāpeniski varētu atsākt tikai pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas.   

Māris, bārmenis
Jā, man pasākumu ļoti pietrūkst, taču ne tik daudz pašam kā atpūtas un izklaides iespējas, bet vairāk darba nozīmē, jo, ja nav pasākumu, arī apmeklētāju ir stipri mazāk.

 

Millija, pensionāre
Manā vecumā kultūras un sporta pasākumi nav tie aktuālākie. Es šobrīd vairāk pārdzīvoju par laikapstākļiem, kuri ir tādi, ka daudz mazāk gribas uzturēties ārā un doties ierastajās pastaigās.

 

Georgijs, nodarbojas ar fitnesu
Es ļoti vēlētos, lai sporta zāles atsāktu savu darbību, jo tas, ka tās ir slēgtas, manu ierasto nodarbību ritmu ļoti traucē.

 

Mirdza, pensionāre
Varētu kultūras norises atsākties, taču man lielākā problēma šobrīd ir nokļūšana uz veikalu pēc pārtikas, jo dzīvoju viena. Katru reizi eju tur ar lielām bailēm, bet lūgt kaimiņienes palīdzību kautrējos.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.