Menu
 

Ķekavas novada pašvaldība aicina pieteikties vasaras nometņu projektu konkursam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – pixabay.com Foto – pixabay.com

Ķekavas novada pašvaldība izsludina vasaras nometņu projektu konkursu. No 15.marta līdz 1. aprīlim pieteikumus aicinātas iesniegt izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas un pašvaldības institūcijas.

Kā informē pašvaldībā, bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursa mērķi ir noteikt Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem piemērotākos un atbilstošākos vasaras nometņu projektu pieteikumus, veicināt un atbalstīt izglītības iestāžu, pašvaldības institūciju, sabiedrisko organizāciju un citu juridisku personu iniciatīvu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu izstrādē un realizācijā vasaras periodā.

Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm var Ķekavas novada pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas. Detalizētāka informācija par konkursu pieejama šeit.

Pagājušajā vasarā Ķekavas novada pašvaldība līdzfinansēja 16 nometņu organizēšanu, kurās bērni varēja apgūt tehnoloģiskās prasmes un lego robotiku, veselīga dzīvesveida paradumus, nodoties sportiskām aktivitātēm, kā arī attīstīt radošās prasmes, vēsta pašvaldības pārstāvji.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.