Menu
 

Ēdienu gatavošana mājās ir garšīga, veselīga un ekonomiska!

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto – shutterstock.com Foto – shutterstock.com

Ēdienu gatavošana mājās ir tas, kas sniedz labumu un prieku gan pašam mājas šefpavāram, gan viņa mājsaimniecības locekļiem. Un ja ēdiena gatavošanas procesā jūs iesaistīsiet visus ģimenes locekļus, tad arī šī darbība kļūs par izklaidi! Un kamēr restorāni un izklaides vietas ir slēgtas, mēs "spēlēsim restorānu" savā virtuvē.

Pirms pierādīt sevi savā virtuvē, jums jāzina dažas augstas kvalitātes ēdiena gatavošanas nianses. No kā sākas jebkura ēdiena gatavošana? No pārtikas uzglabāšanas! Tieši tāpēc ledusskapjiem virtuvē ir viena no vissvarīgākajām lomām. Kvalitatīvi ledusskapji uztur ēdienu svaigu ilgāk, tādējādi ietaupot jūsu naudu.

Fakts ir tāds, ka modernajiem ledusskapjiem, atšķirībā no saviem priekšgājējiem, ir vairākas pārtikas uzglabāšanas zonas, kur katra paredzēta dažādiem produktiem. Augļiem un dārzeņiem ir mitra svaiguma zona, pateicoties kurai dārzeņi, zaļumi un augļi ilgāk saglabā vitamīnus un pievilcīgu izskatu, kam arī ir liela nozīme ēdiena gatavošanā. Mitrā svaiguma zona ir ieguvusi savu nosaukumu pateicoties tam, ka mitrums tajā ir aptuveni 90%, bet temperatūra – 0 grādi.

Mūsdienīgi ledusskapji ir aprīkoti arī ar sausu svaiguma zonu, kas nodrošina ērtu vidi jūras velšu, gaļas un zivju produktu glabāšanai. Šeit var uzglabāt arī gaļas produktus un sierus. Sausā svaiguma zonā temperatūra tiek nodrošināta ap mīnus 2 grādiem, bet mitruma līmenis ir aptuveni 50%. Vecie ledusskapji nodrošina apmēram 3-5 grādu temperatūru visā dzesēšanas nodalījumā, kas daudz sliktāk ietekmē pārtikas uzglabāšanu.

Ēdienu gatavošana sākas ar augstas kvalitātes pārtikas uzglabāšanu, ko var nodrošināt tikai labi ledusskapji, un tos var iegādāties interneta veikalā rdveikals.lv, kur katrs var izvēlēties sev ierīci atbilstoši savām velmēm, ērti atlasot pēc nepieciešamiem parametriem. Tāpēc ja vēlaties, lai ēdienu gatavošana mājās būtu ne tikai garšīga un veselīga, bet arī ekonomiska, atceraties, ka kvalitatīva sadzīves tehnika ir jūsu panākumu atslēga!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.