Menu
 

"Koblenz drošība": Pērn pieauga konfliktu skaits veikalos

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušajā gadā apsardzes kompānijām bija mazāk darba spēļu zālēs, jo tās Covid-19 ierobežojumu dēļ strādāja maz, bet palielinājās konfliktu skaits veikalos, aģentūrai LETA atzina apsardzes kompānijas SIA "Koblenz drošība" valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks.

"Vislielākās problēmas, parasti, ir veikalos un spēļu zālēs, kā arī bāros un kafejnīcās. Spēļu zālēs pagājušajā gadā darba bija ļoti maz, jo tās bija ciet. Līdz tam uz spēļu zālēm tiešām bija daudz izsaukumu, līdz pat bruņotiem un asiņainiem konfliktiem," atzina Terinks.

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka pērn tieši veikalos bijuši salīdzinoši vairāk konfliktu. "Veikalos pagājušā gada laikā, kad ieviesa masku nēsāšanu un ierobežojumus, bija daudz konfliktu ar apkalpojošo personālu, ka nevar nopirkt kādu preci, piemēram, sievietes taisīja traci, ka nevar nopirkt zeķubikses. Atceros gadījumu, ka cilvēki kāvās tādēļ, ka nelaiž iekšā veiklā bez maskas," sacīja Terinks un piebilda - konfliktu bija vairāk, jo sabiedrība bija satraukta.

Terinks norādīja, ka "Koblenz drošība" ik pa laikam saņem sūdzības par uzņēmuma apsargu darbu, bet šādu sūdzību skaits nav liels. "Pagājušajā gadā sūdzību bija daudz mazāk, jo bija slēgtas spēļu zāles," viņš piebilda.

Jau vēstīts, ka  "Koblenz drošība" 2019.gadā strādāja ar 5,068 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,8% lielāks nekā 2018.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 10,6% un bija 49 888 eiro. Savukārt 2020.gadā, pēc kompānijas sniegtās informācijas, "Koblenz drošības" apgrozījums bija 4,69 miljoni eiro, kas ir par 7,5% mazāk nekā gadu iepriekš.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.