Menu
 

Arstaruslmirus izdevis albumu "Pie zemes"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto, video - publicitātes Foto, video - publicitātes

Piektdien straumēšanas un lejupielādes vietās nonāk producenta un izpildītāja Arstarulsmirus jaunais albums ”Pie zemes”, kas ir otrais albums no četru albumu sērijas ”Vēlējuma dziesmas”.

Albums “Pie zemes” ir otrais no gaidāmo četru “Vēlējuma dziesmu” albumu cikla. Katrs no šī cikla ierakstiem metaforiski atspoguļos kādu no četrām stihijām – ūdens, zeme, uguns, gaiss. Otrais cikla albums veltīts zemes tematikai, muzikāli un dziesmu tekstos atspoguļojot to simbolizējošas asociācijas - dabu kā dzīvības pamatu, pašizziņas centienus, atteicības ar līdzcilvēkiem, iekšējā balansa meklējumus, pakāpenisku un vienmēr klātesošu transformāciju.

“Klausoties vienkopus dziesmu materiālu, secinu, ka šis albums daudzviet ir sanācis krietni personiskāks. Gan muzikāli, gan saturiski “Pie zemes” skaņdarbu kopumā esmu ielicis gan to izjūtu un emociju spektru, kas ir bijis aktuāls pēdējo pāris izaicinošo gadu laikā, gan to, uz kuru tiecos pašreiz” komentējis mūziķis.

“Vēlējuma dziesmas” ir mūziķa izveidots saturisks virziens, kura dziesmu tekstos akcents tiek likts uz vērīgumu pret cilvēka iekšējo pasauli, kā arī sirsnīgu, atbalstošu un cieņpilnu nostāju savstarpējās attiecībās. Turpinot pirmā albuma aizsākto tradīciju, muzikāli autoru mērķis bija likt uzsvaru uz harmonisko un melodisko pusi, vēl vairāk sakausējot rečitatīva manierē izpildītās dziesmu daļas ar daudzbalsīgiem un solo dziedājumiem, kurus izpilda daiļvokālistu kvintets – Laima Dimanta, Madara Orola, Rihards Bērziņš, Lauris Valters un Jevgēnija Krupenkina.

Albuma tapšanā piedalījās arī tādi mūziķi kā Mārcis Auziņš, Elvis Lintiņš, Staņislavs Judins un Sergejs Laletins.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.