Menu
 

VVD nolēmis apturēt Lēdurgas pagastā esošās SIA "Ceplīši A.S" lopkautuves darbību

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

Valsts vides dienests (VVD) nolēmis apturēt Lēdurgas pagastā esošās SIA "Ceplīši A.S" lopkautuves darbību, 18.augustā žurnālistus informēja VVD preses konferencē.

VVD inspektori konstatējuši, ka uzņēmuma krājtvertne regulāri netiek iztukšota un no tās izveidojusies notekūdeņu noteka. Uzņēmumam divas reizes piespriesti sodi un piespiedu nauda, lai veicinātu attīrīšanas iekārtu izbūvēšanu vai sistēmas izveidi, kas ļautu novērst neattīrītu notekūdeņu nokļūšanu vidē.

15.jūlijā uzņēmumam tika izteikts brīdinājums par darbības apturēšanu, taču uzņēmuma atbildes un rīcība liecinot par formālu pieeju. Tādēļ pieņemts lēmums par uzņēmuma darbības apturēšanu, dodot laiku situācijas uzlabošanai. Tāpat tiks lemts par vēl viena uzņēmuma darbības apturēšanu, kas darbojas šajā paša lopkautuvē un kas piederot tam pašam īpašniekam.

Kā liecina informācija vietnē "Firmas.lv", "Ceplīši A.S" reģistrēta 1997.gadā. Uzņēmums pērn strādājis ar 1,8 miljonu eiro apgrozījumu un vairāk nekā 2000 eiro peļņu. Uzņēmums pieder fiziskai personai Andim Segliņam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.