Menu
 

84% pircēju pārtikas produktu iegādē būtiska ir cenas un kvalitātes attiecība

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vērtējot veikalu sortimentu, 84% pircēju Latvijā ir būtiski, lai tajā tiktu piedāvāti augstas kvalitātes produkti vai produkti ar kvalitātes sertifikātiem, liecina “Rimi” veiktā aptauja. Taču tikpat daudzi kā būtisku kritēriju pirkumu izvēlē norāda produkta kvalitātes un cenas attiecību.

Kā liecina aptaujas dati, vairums Latvijas iedzīvotāju norāda uz vairākiem veikalu sortimenta kritērijiem, kas, viņuprāt, ir nozīmīgi vai ļoti nozīmīgi. 96% pircēju ir svarīgi, lai veikals piedāvātu produktus par pieejamu cenu.

Plašs un daudzveidīgs produktu sortiments ir svarīgs 95%, bet 88% novērtē, ka viens produkta veids ir pieejams dažādās cenu kategorijās. Vēl 83% norāda uz plašu vietējo ražotāju produktu klāstu, bet 84% svarīgi augstas kvalitātes produkti, kuru kvalitāti apliecina dažādi kvalitātes sertifikāti.

Cenas un kvalitātes attiecību kā svarīgāko pārtikas iegādes kritēriju aptaujā norādījuši 84% pircēju. 79% izvēlas produktus ar vislabāko cenu par vienu vienību, bet 78% – produktus ar akcijas cenu.

Tomēr visvairāk – 86% – pircēju atzinuši, ka viņi priekšroku dod tiem produktiem, kas viņiem gluži vienkārši garšo vislabāk.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.