Menu
 

Video: Iedzīvotāju biedrība "Mierīga Pierīga" mudina līdz gada beigām reģistrēt savu "sirsniņmāju"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija, video - "Mierīga Pierīga" Ilustrācija, video - "Mierīga Pierīga"

Tuvojas brīdis, kad stāsies spēkā Ministru kabineta noteikumi Nr. 384 “Noteikumi par decentralizēto kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu un reģistrēšanu”, pēc kuriem nekustamajos īpašumos esošās decentralizētās kanalizācijas sistēmas līdz 2021.gada 31.decembrim jāreģistrē pašvaldības decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrā un jānodrošina to apsaimniekošana atbilstoši vides aizsardzības prasībām.

Ņemot vērā, ka iedzīvotājiem ir daudz neskaidrību par to, kas ir vai nav jāreģistrē un kā to izdarīt, Ropažu novada iedzīvotāju biedrība “Mierīga Pierīga” aktualizējusi jautājumu par obligāto mājsaimniecības attīrīšanas iekārtu reģistrēšanu līdz gada beigām.

Visu Ropažu novada pagastu un Vangažu pilsētas iedzīvotājiem pieejamās saites un darbības soļi decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrācijai pieejamas mājaslapā www.mierigapieriga.lv.

Ropažu novada iedzīvotāju biedrība “Mierīga Pierīga” tika izveidota šāgada oktobrī. Biedrības mērķis ir veicināt novada attīstību, sadarbību un iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu, kā arī pārstāvēt novada iedzīvotāju intereses pašvaldības iestādē.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.