Menu
 

Aicina, nododot vecos katlus un pannas, palīdzēt Ukrainas karā cietušajiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Virtuves trauku un piederumu ražotāja “Fissman” Latvijas filiāle ir nākusi klajā ar iniciatīvu, kā palīdzēt Ukrainas karā cietušajiem, proti, Latvijas iedzīvotāji ir aicināti piedalīties veco trauku nodošanas akcijā jeb labdarības akcijā, informēja Latvijas filiāles direktore Kristīne Giņko.

Labdarības un vides aizsardzības kampaņā savāktos vecos virtuves traukus, piemēram, tējkannas, pannas un katlus “Fissman” nodos otrreizējai pārstrādei un visu par nodotajiem traukiem saņemto summu novirzīs biedrībai “Tavi draugi” ar mērķi palīdzēt Ukrainas karā cietušajiem. Vienlaikus “Fissman” ziedos arī jaunus virtuves piederumus.

Latvijas iedzīvotāji ir aicināti līdz 30. aprīlim nogādāt nolietotos un nevajadzīgos virtuves piederumus uz ”Fissman” veikaliem lielākajos tirdzniecības centros: “Origo”, “Akropole Alfa”, “Mols”, “Sāga”, “Damme” un “Domina”.

“Jāteic, ka iepriekšējas trauku nodošanas kampaņas laikā Latvijas iedzīvotāji ir bijuši gana atsaucīgi un nodevuši divus tūkstošus pannu un vairāk nekā 500 katlu, kas kopā ir vairāk nekā tonna metāla. Tāpēc mēs ceram, ka arī šoreiz atsaucība un vēlme palīdzēt Ukrainas karā cietušajiem pamudinās neizmest nolietotos traukus atkritumos, jo tie var kalpot cēlam mērķim”, cerību paudusi “Fissman” Latvijas filiāles direktore Kristīne Giņko.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.