Menu
 

Kādi roku dezinfekcijas līdzekļi ir piemēroti uzņēmumiem?

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto – elis.com Foto – elis.com

Pandēmijas ietekmē roku dezinfekcija pēdējo gadu laikā kļuvusi par ļoti aktuālu tēmu, taču roku tīrībai jāpievērš uzmanība neatkarīgi no dažādu slimību uzliesmojumiem. Baktērijas ir mums visapkārt, un vieni no efektīvākajiem palīgiem, kas ļauj cīnīties pret tām, ir roku dezinfekcijas līdzekļi. Lasiet un noskaidrojiet šajā rakstā, kā izvēlēties piemērotāko risinājumu Jūsu uzņēmuma vajadzībām!

Kas ir roku dezinfekcijas dozatori un kādas ir to priekšrocības?

Parūpēties par roku tīrību iespējams divos veidos – mazgājot tās siltā ūdenī ar ziepēm vai izmantojot roku dezinfekcijas līdzekli. Dezinfekcijas līdzekļi rokām izceļas ar vairākām būtiskām priekšrocībām:

- Dozatorus iespējams uzstādīt un lietot teju jebkur. Nomazgāt rokas ar ziepēm un ūdeni var tikai vietās, kur pieejams tekošs ūdens, savukārt dozatoru iespējams uzstādīt teju jebkurā vietā – pie ieejas durvīm vai reģistratūras, sporta zālē, pie lifta un citur, kur ir liela cilvēku plūsma.

- Ātrs un vienkāršs process. Lai veiktu roku dezinfekciju, nevajag daudz laika – plaukstās iespiež dezinfekcijas gēlu vai putas, rūpīgi notīra plaukstas visas virsmas un pirkstus un rokas ir higiēniski tīras. Tas nudien neaizņem daudz laika! 

- Kvalitatīvs roku dezinfekcijas līdzeklis ir mazāk kairinošs. Pievienojot dezinfekcijas līdzeklim dažādas papildu piedevas, piemēram, šī sviestu, to iespējams padarīt patīkamāku roku ādai. 

- Dabai draudzīgāka izvēle. Mazgāšanas laikā tiek patērēts ūdens, bet pēc roku nomazgāšanas parasti tiek izmantoti vienreiz lietojamie papīra dvieļi vai arī tērēta elektroenerģija, lietojot roku žāvētāju. Izmantojot dezinfekcijas līdzekļa dozatoru, rīkojamies dabai draudzīgāk.  

https://youtu.be/cWA1rN9aW4E

Kā uzņēmumiem izvēlēties dezinfekcijas līdzekli un dozatoru? 

Pateicoties dažādām priekšrocībām, roku dezinfekcijas līdzekļu dozatori ir iecienīts risinājums dažādu nozaru uzņēmumos. Lai atrastu piemērotāko savām vajadzībām, jāņem vērā vairāki faktori.

- Dezinfekcijas līdzekļa veids un sastāvs. Dezinfekcijas līdzekļi rokām var būt dažādas konsistences – putu, gēla un šķidrā veidā. Putas ir ļoti vienkārši uzklāt uz plaukstām, un tās uzskata par efektīvākām cīņā ar mikrobiem. Dezinfekcijas gēls nereti rada lipīguma sajūtu plaukstās. Dezinfekcijas līdzeklis šķidrā veidā ir piemērots dažādu virsmu un rokturu dezinfekcijai, jo to var pildīt izsmidzinātājos.

- Dozatora darbības veids. Dozators darbojas mehāniski, nospiežot pogu, vai arī ar sensora palīdzību. Mehānisks dozators parasti ir lētāks un tam nav nepieciešams pieslēgums elektrībai vai regulāra bateriju nomaiņa. Dozatoram ar sensoru ir citas priekšrocības, piemēram, tam nav jāpieskaras, lai saņemtu dezinfekcijas līdzekli. Atliek pietuvināt rokas tam un dezinfekcijas putas plaukstā izspiežas automātiski. Samazināts tiek arī dezinfekcijas līdzekļa patēriņš, jo automātiskā ierīce katru reizi izspiež tieši tik daudz putu, gēla vai šķidruma, cik nepieciešams.

- Dozatora dizains un aprīkojums. Dozatoru iespējams integrēt uzņēmuma kopējā interjerā, pieskaņot uzņēmuma zīmola krāsām, jo šis higiēnas aprīkojums pieejams gan dažādos veidos, gan izmēros un krāsās. Tāpat ir iespējams izvēlēties – dozatoru novietot statīvā kādā konkrētā vietā uzņēmuma telpās vai stiprināt pie sienas. Izvēles iespējas ir ļoti plašas, lai rastu piemērotāku risinājumu roku higiēnai. 

Elis higiēnas aprīkojuma noma – profesionāls un ērts veids, kā parūpēties par higiēnu uzņēmuma telpās

Vēlaties, lai Jūsu uzņēmumā higiēnas normas tiktu ievērotas augstākajā līmenī, taču tajā pašā laikā maksimālu uzmanību gribat veltīt sava biznesa attīstībai? Šādā gadījumā higiēnas preces un ar tām saistītos servisa pakalpojumus ieteicams uzticēt profesionāļiem, kuriem attiecīgais darbs ir ikdiena. Šādu risinājumu piedāvā “Elis” – uzņēmums, kas var lepoties ar teju 28 gadu ilgu pieredzi Latvijā un starptautiskajā vidē pieņemtiem standartiem. 

Lūk, dažas no priekšrocībām, ko sniedz “Elis” piedāvātās higiēnas preces, aprīkojums un tā noma:

- Saudzīgas putas roku dezinfekcijai – lai nesausinātu ādu, tās ir papildinātas ar E vitamīnu un šī sviestu.

- Divu veidu dozatori ar vai bez statīva – pieejams gan mehānisks, gan ar sensoru aprīkots dozators, kas darbojas ar baterijām. Abus iespējams stiprināt pie sienas. Roku dezinfekcijas līdzekļa dozatoram ar sensoru ir pieejams arī statīvs – garāks novietošanai uz grīdas un īsāks – novietošanai uz galda. Dozatora virsmai ir sudraba jonu pārklājums, tas pieejams astoņās dažādās krāsās un ir izgatavots no triecienizturīgas ABS plastmasas.

- Regulāra aprīkojuma kvalitātes pārbaude, apkope un papildināšana – “Elis” higiēnas aprīkojuma noma ietver visas nepieciešamās rūpes, lai Jums nevajadzētu tērēt savu laiku dezinfekcijas līdzekļa turētāja apkopei. 

Ja arī Jūsu uzņēmumā nepieciešami kvalitatīvi roku dezinfekcijas līdzekļi un to dozatori, apmeklējiet “Elis” mājaslapu un uzziniet par tiem vairāk, kā arī piesakieties to piegādei!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.