Menu
 

Darbu sākusi "Centrālās laboratorijas" filiāle Olainē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Paplašinot laboratorijas pakalpojumu pieejamību, Olainē atvērta 77. “Centrālās laboratorijas” (CL) filiāle. Iedzīvotājiem CL pakalpojumi SIA “OlainMed” Olainē (ēkas pirmajā stāvā) ir pieejami katru darbdienu no 7.30 līdz 16.00. Laboratorijā ir arī atsevišķa ieeja.

“Jaunajā filiālē Olainē iedzīvotājiem būs iespēja izmantot laboratorijas pakalpojumus ar tikpat plašu analīžu klāstu, kā jebkur Latvijā – tas noteikti atvieglos arī vietējo mediķu darbu. Īpaši svarīgi, lai dažāda vecuma mūsu klientiem būtu iespēja ērti un ātri veikt procedūru. Arī šeit esam īpaši parūpējušies par mazākajiem apmeklētājiem, kuriem procedūras laikā ir iespēja skatīties multfilmas, bet pēc tās saņemt diplomu par drosmi. Darba laiks sakārtots tā, lai nepieciešamās procedūras pēc vajadzības varētu veikt agrāk no rīta,” izteikusies “Centrālās laboratorijas” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Visu veidu analīzes CL filiālē Olainē iespējams nodot ar vai bez ārsta nosūtījuma. Lai laboratorijas apmeklējums būtu maksimāli ērts, darbojas elektroniskā rindu sistēma. Kārtas numuru ar mobilo lietotni var rezervēt arī attālināti. Ja nepieciešams konkrēts laboratorijas apmeklējuma laiks, var veikt pierakstu CL mājas lapā. Ērtai rezultātu saņemšanai ir pieejams pašapkalpošanās printeris, tādējādi ar laboratorijā izsniegto kodu var bez steigas un rindas izdrukāt analīžu rezultātus, kā arī saņemt tos e-pastā.

“Olaines  filiāle mums ir īpaša, jo viena no medicīnas māsām Latvijā ir ieradusies bēgļu gaitās no Ukrainas. Viņa  ir sirsnīga profesionāla kolēģe, un mēs ceram, ka labi iejutīsies un paliks Latvijā,” papildina S.Lapiņa.

“Augstu vērtēju to, ka varēšu ar savu medicīnas māsas diplomu strādāt vienā no lielākajām laboratorijām Latvijā. Sevišķi nozīmīgi, ka darbu varu sākt jaunā filiālē, tas vēl vairāk akcentē šo iespēju kā jauna ceļa sākumu. Ceru, ka ar savām prasmēm varēšu būt noderīga klientiem un izdosies labi sastrādāties ar lieliskajiem kolēģiem,” saka “Centrālās laboratorijas”  medicīnas māsa Olaines filiālē Inna Tolkačova, kura ieradusies Latvijā bēgļu gaitās no Luhanskas apgabala Ukrainā un iepriekš ir ieguvusi  krietnu pieredzi darbā ar bērnu vecuma pacientiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.