Menu
 

Visplašāk remontdarbi turpinās uz valsts reģionālajiem ceļiem

  • Autors:  LETA
Karte - Latvijas Valsts ceļi Karte - Latvijas Valsts ceļi

Šonedēļ visplašāk remontdarbi turpinās uz valsts reģionālajiem ceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC), brīdinot, ka atsevišķu remontdarbu posmu izbraukšanai var būt nepieciešama pat pusotra stunda.

Piemēram, no Iecavas līdz Bauskai turpinās ceļa seguma atjaunošana un satiksme var būt stipri kavēta, kā rezultātā visa būvdarbu posma izbraukšanai jāieplāno pusotra stunda.

LVC atgādina, ka piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, īpaši piejūras virzienos, uz Rīgas apvedceļiem, kā arī Bauskas, Jelgavas, Ventspils un Ērgļu virzienos, kur notiek būvdarbi.

Kopumā valsts autoceļu tīklā turpinās aktīvi būvdarbi 67 posmos. Uz autoceļa Jelgava - Tukums no svētdienas vakara līdz pirmdienas rītam "Latvijas dzelzceļš" veiks remontdarbus un būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Līvbērzē. Satiksmi organizēs pa apbraucamo ceļu. Pirmdien līdz pat vakaram satiksme uz pārbrauktuves būs pa vienu braukšanas joslu.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Bauskas šosejas, kur līdz 2023.gada jūlijam slēgts posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam. Satiksme tiek organizēta pa Ķekavas ielu paralēli Bauskas šosejai. Savukārt no Iecavas līdz Bauskai trijos posmos satiksmi regulē ar regulētāju palīdzību vai ar luksoforu, un posma šķērsošana var aizņemt no 40 minūtēm līdz pat pusotrai stundai.

Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā viena braukšanas josla. Posma šķērsošanai nepieciešamas 20- 45 minūtes.

Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam četros posmos satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 50 minūtes.

Autoceļa Rīga- Ērgļi posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir līdz sešiem luksoforu posmiem, posma šķērsošanas laiks ir aptuveni stunda un 40 minūtes. Posmu iespējams apbraukt. Intensīvo darbu laikā ir iespējami sastrēgumi arī uz Rīgas apvedceļa.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.