Menu
 

Dušas produkti, kas atklāj jaunu vannas rituāla pieredzi

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Izvēlēties labākos un piemērotākos ķermeņa mazgāšanas produktus ir piedzīvojums. Ja meklē ko jaunu, pārsteidzošu, kas papildinās tavu ierasto  vannas rituālu, tad tev jāapskata produkti, kas transformējas, kad saskaras ar ādu. Tā var būt dušas eļļa, dušas kubiņi vai dušas krēmspārvēršas maigās putās un piedāvā vēl nebijušu mazgāšanās pieredzi.  Šie neparastie produkti noteikti tavu vannas rituālu padarīs krāšņāku, vienlaicīgi attīrot un mitrinot ādu. Lasi tālāk, lai iepazītos ar tiem!

Dušas eļļa

Dušas eļļa vannas istabā pilda tādas pašas funkcijas kā ziepes un citi mazgāšanās produkti. Samtaino eļļu izmanto, lai attīrītu  ādu attīrīšanai no netīrumiem, taukiem un sviedriem, turklāt tā padara tavu ādu mīkstu, maigu, pabarotu un gludu. Tas ir izsmalcināts, iedarbīgs un aromātisks mazgāšanās līdzeklis tavā vannas istabā.

Dušas eļļa izceļas arī ar to, ka tā mitrina un nesausina ādu, kas ir jo īpaši svarīgi sausas ādas īpašniecēm – dušas eļļas sastāvā esošās vielas ir īpaši radītas, lai pabarotu ādu, novēršot sausuma sajūtu.

Dušas eļļu savā vannas rituālā vari izmantot tāpat kā dušas putas vai citu mazgāšanas produktu – sajūti, kā eļļa pārvēršas maigās putās un piedzīvo jaunu pieredzi. Viss ir atkarīgs no tavas ādas īpatnībām, tomēr, iespējams, pēc šīs eļļas izmantošanas tev vairs nevajadzēs papildus lietot barojošus krēmus vai eļļas, jo āda jau būs pabarota un mitrināta.

Dušas kubiņi

Meklē papildinājumu savam mazgāšanās rituālam, kas pārvērtīs ātru ieskriešanu dušā par SPA rituālu? Izmēģini dušas kubiņus! Saskaroties ar ūdeni, dušas kubiņš pārtop gaisīgās putās, kas maigi slīd pāri ādai. STENDERS piedāvā sešus dažādus dušas kubiņu veidus un aromātus – kadiķis, pikantais timiāns, plaukstošā pļava, muskuss, greipfrūts un pat saldais ķirbis. 

Tas ir lieliski piemērots, lai ņemtu līdzi ceļojot, garākos izbraucienos vai uz sporta zāli. Tas ir kompakts, neaizņem daudz vietas, turklāt tā iepakojumā nav plastmasas. Izbaudi mazgāšanās rituālu ar šo mazo, bet jaudīgo kubiņu!

Dušas krēms

Dušas krēmi pēc konsistences atgādina parastu ķermeņa krēmu, ko tu iemasē ādā pēc mazgāšanās. Atšķirībā no dušas želejas, kas parasti ir šķidrāka, krēms ir biezāks. Dušas krēms saskarē ar ādu pārvēršas  putās, kas padara mazgāšanās pieredzi pārsteidzošu, bet ādu – zīdaini maigu un pabarotu.

Sastāvā esošās eļļas ātri iesūcas, neatstāj uz ādas taukainu sajūtu un darbojas kā lielisks mitrinātājs. Tā kā dušas krēma sastāvā ir barojošas vielas, tas vislabāk derēs sausas ādas īpašniecēm vai tām, kas izjūt sausuma sajūtu noteiktos apstākļos, piemēram, ziemas sezonā. Izmēģini kādu no STENDERS piedāvājumā esošajiem dušas krēmiem ar piesātinātiem un sulīgiem augļu un ziedu aromātiem, lai izbaudītu pieredzi visām maņām.

Sniedz savam ķermenim un sajūtām to kopšanu un lutināšanu, ko tie kāro, veltot tik ļoti vērtīgo laiku sev! Izbaudi vannas istabas rituālu, kura laikā vari atslābināties un ievilkt elpu. Izmēģini kādu no STENDERS transformējošiem dušas produktiem – dušas eļļa, dušas kubiņi un dušas krēmi atklās tev jaunu vannas rituāla pieredzi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.