Menu
 

Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, bet viens gājis bojā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, bet viens gājis bojā Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši cilvēki, tostarp bērni, kā arī viens cilvēks gājis bojā: Ādažu novadā, saduroties vieglajam transportlīdzeklim ar autobusu, dzīvību zaudējis 20 gadus vecs vīrietis, bet viena sieviete guvusi traumas.

8. oktobra rītā Siguldas novada Peltēs kravas automašīna ”Mercedes Benz Sprinter 208” uzbrauca šķērslim, kā rezultātā cietis 24 gadus vecs vīrietis. Tās pašas dienas vakarā Olaines novada Medemciemā notika sadursme starp vieglajiem transportlīdzekļiem ”Peugeot 206” un ”Hyundai I30”, radot miesas bojājumus 62 gadus vecam vīrietim un 24 gadus vecai sievietei.

Savukārt otrdienas rītā Ādažu novada Stapriņos sadūrās autobuss ”Volvo B10M” un vieglā automašīna ”Audi A6”, šajā negadījumā gājis bojā 20 gadus vecs vīrietis, bet traumas guvusi 69 gadus veca sieviete. Vēl 9. oktobrī pēcpusdienā avārija notikusi Salaspilī – vieglo transportlīdzekļu ”Opel Zafira” un ”Volvo S60” sadursmē cietis 49 gadus vecs vīrietis.

Divi ceļu satiksmes negadījumi bijuši 10. oktobrī Mārupē: pēcpusdienā notikusi sadursme starp vieglo automašīnu ”VW Golf” un kravas automašīnu ”Mercedes Benz Sprinter 413”, kā rezultātā miesas bojājumus guvis 46 un 30 gadus vecs vīrietis, kā arī 8 gadus veca meitene. Savukārt vakarpusē sadūrušies vieglie transportlīdzekļi ”Jeep Grand Cherokee” un ”VW Passat”, ciešot zīdainim.

Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijuši arī ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens cilvēks nav cietis: piecas avārijas reģistrētas Jūrmalā, trīs – Ķekavas novadā, divas – Ikšķilē, bet pa vienai – Inčukalna novada Inčukalna pagastā, Mārupes novada Tīrainē, Babītes novada Spuņciemā un Ropažu novada Muceniekos.

Tāpat vairāki autovadītāji sēdušies pie stūres reibumā: divi pieķerti Salaspilī, bet pa vienam – Ķekavā un Stopiņu novada Sauriešos.

Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijušas arī zādzības: Siguldas novada Allažos notikusi transportlīdzekļa zādzība, savukārt Olainē un Babītes novada Dzilnuciemā reģistrēta zādzība no transportlīdzekļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.