Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā gatavojaties jaunajai apkures sezonai? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Kamēr valdībā tiek gatavoti iedzīvotājiem diezgan grūti izprotami atbalsta pasākumi, lai kompensētu komunālo maksājumu straujo pieaugumu, jautājām iedzīvotājiem, kā viņi gatavojas apkures sezonai un kādas izmaksas prognozē.

Juris no Ogresgala

Mēs savu māju apsildām ar elektrību. Vienīgais, kam varam gatavoties, ir iesnieguma rakstīšana pašvaldībai, lūdzot materiālo atbalstu. Neesmu izpētījis, cik liels tas atbalsts varētu būt. Mums arī pirms tam bija diezgan lieli rēķini par elektrību.

Gatis no Rembates

Es šai apkures sezonai sagatavojos jau agrā pavasarī – aprīlī nopirku granulas par labu cenu. Pietiks visai ziemai. Esmu paskatījies, ka šobrīd granulas maksā jau vismaz divas reizes dārgāk nekā tad, kas es pirku.

Elīna no Ikšķiles

Dzīvojam savā mājā, kas ir 400 m2 liela, mums ir gāzes apkure. Gāzes piegādātājam jau pārskaitījām visus ietaupījumus, lai pārdzīvotu šo ziemu. Izmaksas par gāzes apkuri palielinājušās piecas sešas reizes.

Edgars no Lielvārdes

Savu māju apkurinām ar briketēm, un tās es visai ziemai iegādājos laikus – jau aprīlī. Jau tad, kad pirku, briketes bija divarpus reižu dārgākas nekā pirms gada. Pagājušajā gadā vienu paleti ar briketēm pirku par 130 eiro, šopavasar – par 280 eiro, bet šobrīd par paleti būtu jāmaksā jau 350–380 eiro. Ziemā mēs nokurinām trīs tādas paletes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.