Menu
 

Aptauja. Vai jums ir gadījies sastrīdēties ar svešiniekiem – klātienē vai virtuāli? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits, ilustrācija - pixabay.com Foto - Ritvars Raits, ilustrācija - pixabay.com

Bieži vien asākie strīdi un konflikti mums ir ar ģimenes locekļiem vai radiniekiem, taču virtuālās realitātes ienākšana sabiedrības ikdienā ir mainījusi cilvēku ieradumus – par nesamierināmiem pretiniekiem var kļūt arī tie, kas viens otru reālajā dzīvē nemaz nav sastapuši.

Armands no Ikšķiles

Nē, tā īsti sastrīdēties nav gadījies, es neesmu tādas dabas cilvēks. Problēmas risināt cenšos diplomātiski. Pats nekad neesmu uz konfliktiem uzprasījies, savu viedokli citiem neuzspiežu, tāpēc strīdēties nav sanācis.

Daniela no Ogres

Jā, sastrīdēties man ir gadījies. Strīdi bijuši par atšķirīgiem viedokļiem. Internetā es dažādiem komentāriem uzmanību īpaši nepievēršu, bet ir bijis, ka man, piemēram, vilcienā jādzird, ka kāds kādu apvaino. Tādās situācijās es nespēju nosēdēt klusēdama, aizstāvu.

Iļja no Ogres

Ar pilnīgi svešiem cilvēkiem strīdējies neesmu. Ar tādiem, kas ir no manu paziņu loka, gan esmu paķildojies. Tie mūsu strīdi mēdz būt par kaut kādiem sadzīviskiem sīkumiem, dažreiz strīdamies arī tad, ja atšķiras mūsu viedokļi.

Sanita no Ikšķiles

Man dzīvē ir bijušas dažādas konfliktsituācijas, bet es neesmu tā, kas uz citiem kliegs. Ir gan bijis, ka bļaut sāk uz mani, bet es labāk paklusēju, jo man nepatīk iesaistīties tādos incidentos. Interneta komentārus var palasīt, bet tur savu taisnību meklēt ir pilnīgi bezjēdzīgi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.