Menu
 

"Hotel Jūrmala SPA" neplāno samazināt darba laikus vai piedāvājumu klāstu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Neskatoties uz energoresursu sadārdzināšanos, SIA "Hotel Jūrmala SPA" neplāno samazināt darba laikus vai piedāvājumu klāstu, aģentūrai LETA sacīja viesnīcas Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Dace Šķēle.

Viņa norādīja, ka "Hotel Jūrmala SPA" ir minimāls gāzes patēriņš, jo apkure ir pieslēgta Jūrmalas siltumam un ūdens attiecīgi Jūrmalas ūdenim.

"Protams, ir bažas par pieaugošajām elektroenerģijas cenām un to ietekmi uz pārējiem maksājumiem, bet "Hotel Jūrmala SPA" patlaban darbojas ļoti stabili un arī plāno tā turpināt," uzsvēra Šķēle.

Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja pauda, ka, lai viesnīca darbotos pilnībā, "Hotel Jūrmala SPA" neplāno samazināt darba laikus vai piedāvājumu klāstu, bet tieši pretēji, uzņemt pēc iespējas vairāk viesus un atpūsties gribētājus.

Taujāta par prognozēm ziemai, Šķēle atzina, ka tās izdarīt ir pāragri, bet viņa pauda cerību, ka viesnīcu darbība netiks ierobežota un tādējādi uzņēmums būs spējīgs nosegt visus rēķinus. "Protams ceram uz valsts atbalstu, ja tas būs nepieciešams," piebilda Šķēle.

Jau ziņots, ka "Hotel Jūrmala SPA" pagājušajā gadā strādāja ar divu miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 43,9% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga par 43,3% un bija 432 585 eiro.

Kompānija reģistrēta 2004.gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 1,507 miljoni eiro. "Hotel Jūrmala SPA" pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Hotell Jurmala", bet tās patiesie labuma guvēji ir divi Igaunijas valstspiederīgie - Olavs Mīls un Marcels Vichmans.

"Hotel Jūrmala SPA" pamatdarbība ir viesnīcas, restorāna, SPA, sporta un konferenču centru un skaistumkopšanas salona pakalpojumu sniegšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.