Menu
 

Ādažu novadā ir izmaiņas rīta reisu izpildē trīs reģionālo autobusu maršrutos

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ādažu novadā ir veiktas izmaiņas rīta reisu izpildē trīs reģionālo autobusu maršrutos, informēja Autotransporta direkcijā.

Direkcijā atzīmē, ka atbilstoši izmaiņām pasažieru plūsmās tiek turpināta reģionālo autobusu maršrutu kustību sarakstu optimizācija Pierīgas reģionā, tostarp Ādažu novadā noteiktas izmaiņas trijos reģionālās nozīmes autobusu maršrutos - Ādaži-Carnikava, Ādaži-Stacija Gauja-DS Salūts-Ādaži un Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga.

Pasažieriem, kuri plāno braucienus reģionālajos autobusos Ādažu novadā, jāņem vērā, ka maršrutā Ādaži-Carnikava atcelts reiss plkst.7.40 no Carnikavas tirgus, kas līdz šim bija darba dienās mācību gada laikā.

Maršrutā Ādaži-Stacija Gauja-DS Salūts-Ādaži autobuss reisā, kas plkst.7.25 izbrauca no pieturas "Gaujas pagrieziens", turpmāk darba dienās dosies caur Birzniekiem (iepriekš bija caur pieturu "Cits Mežaparks").

Maršrutā Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga autobuss rīta reisā no pieturas "Kalngale" aties desmit minūtes agrāk - darba dienās plkst.7.25 (iepriekš plkst.7.35), kā arī nebrauks caur Birzniekiem, bet piestās pieturā "Cits Mežaparks".

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas plānošanas reģionu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.