Menu
 

Ķekavas basketbolisti svin trešo uzvaru pēc kārtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ķekavas basketbolisti svin trešo uzvaru pēc kārtas BK "Ķekava"

Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīrā trešo panākumu pēc kārtas guvuši basketbola kluba “Ķekava” spēlētāji, kuri otrdien savās mājās sagādāja šosezon pirmo zaudējumu Latvijas Universitātes / basketbola skolas “Rīga” komandai.

Pirmā puslaika vidū ķekavieši ar 12 gūtiem punktiem pēc kārtas veica pirmo nozīmīgo izrāvienu spēlē (26:16), taču vēl līdz pārtraukumam viesi pusi deficīta dzēsa, bet drīz pēc pārtraukuma arī panāca izlīdzinājumu 48:48.

Izšķirošie notikumi laukumā risinājās ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad triju minūšu laikā BK “Ķekava” atstāja pretiniekus “sausā”, paši iemeta 15 punktus no vietas un panāca 85:64 savā labā. Beigu rezultāts – 92:78.

Lielākie nopelni panākuma kaldināšanā bija Ķekavas kluba līderu trijotnei. Nauris Miezis savāca 34 punktus, 7 rezultatīvas piespēles, 3 atlēkušās bumbas un 3 pārķertas piespēles, Roberts Pāže – 28 punktus, 6 atl.bumbas un pa 3 piespēlēm un pārķertām piespēlēm, bet Artūrs Strēlnieks – 13 punktus, 14 bumbas pie groziem un 4 piespēles.

BK “Ķekava” ir trīs uzvaras sezonas pirmajās četras spēlēs – tikpat cik “Kandava/Compor” vienībai. Vienīgā komanda, kas LBL otrās divīzijas A grupā pagaidām cīnās bez zaudējumiem, ir basketbola klubs “Saldus” (3-0).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.