Logo
Drukāt šo lapu

Labdarības koncertā Siguldā pulcēsies spoži Latvijas populārās un džeza mūzikas izpildītāji

Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Kultūras centrā “Siguldas devons” šosvētdien notiks Valtera Krauzes iedibinātais labdarības koncerts “Cīruļputenī”, kas uz skatuves pulcēs spožus Latvijas populārās un džeza mūzikas māksliniekus. Koncertu vadīs labdarības akcijas idejas autors Valters Krauze.

Visi koncerta ieņēmumi tiks ziedoti palīdzībai bērnu ārstēšanā. Šogad “Cīruļputenis” vāc ziedojumus diviem mērķiem – jaundzimušo sildīšanas gultiņai Dzemdību nodaļai Siguldā un speciālam autokrēslam deviņgadīgajai Diānai.

“Šis koncerts ir lieliska iespēja vienlaicīgi baudīt augstvērtīgu mākslinieku koncertu un palīdzēt kādam, kam nepieciešams atbalsts. Katra skatītāja iegādātā biļete nonāks labdarības mērķa fondā. Arī visi mākslinieki un tā komanda labdarības koncertā iesaistās nesavtīgi,” norāda rīkotāji.

Uz labdarības koncerta skatuves Siguldas devonā kāps daudzi lieliski mākslinieki – dziedātāji Linda Leen, Būū, Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa, Intars Busulis un Abonementa orķestris – Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Karīna Tropa, Vineta Elksne un Alise Kante, mūziķi Mārcis Auziņš, Andris Ābelīte, Romāns Vendiņš, Toms Poišs, Ainis Zavackis, kā arī dejotājs Ģirts Bisenieks.

Biļetes (15-25 eiro) uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai elektroniski.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024