Logo
Drukāt šo lapu

"Arco Real Estate": Martā sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros minimāli pieaugušas, Salaspilī – samazinājušās

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Martā nedaudz pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros un Jelgavā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jelgavā dzīvokļu cenas martā palielinājās minimāli - par 0,2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena martā bija 747 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 1,5%.

Arī Kauguros, Jūrmalā, martā sērijveida dzīvokļu cenas paielinājās minimāli - par 0,2%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz 852 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 0,7%.

Savukārt sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē martā nedaudz samazinājās - par 0,3%. Dzīvokļu vidējā cena saruka līdz 874 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Ogrē bija par 1,7% zemākas.

Martā dzīvokļu cenas Salaspilī samazinājās par 0,3%, vidējai cenai sarūkot līdz 890 eiro par kvadrātmetru. Martā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī bija par 0,8% zemākas nekā 2023.gada sākumā.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024