Menu
 

Izsludināta pieteikšanās konkursam "Ķekavas novada Garšu cīņas"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ķekavas novada ēdinātāji, pavāri un kulinārijas entuziasti aicināti piedalīties konkursā “Ķekavas novada Garšu cīņas” un līdz 22.maijam pieteikt savu unikālo ēdiena recepti, kas turpmāk nesīs novada vārdu un atpazīstamību visā Latvijā. Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots 3.jūnijā, Ķekavas novada Uzņēmēju dienu noslēgumā, informēja Ķekavas novada pašvaldības administrācijā.

Ikviens pavārmākslas entuziasts no Ķekavas novada aicināts piedāvāt inovatīvu ēdiena recepti, kā pamatā ir novadā ražoti produkti un kas ietver sajūtu par novadu – vai tā būtu unikālā atrašanās vieta, kultūras mantojums, novada personības vai kas cits. Konkursā var piedalīties Ķekavas novadā deklarētas privātpersonas vai reģistrētas juridiskas personas un uzņēmumi.

Garšu cīņās kopumā paredzētas 10 dalības vietas. Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots 3. jūnijā, Ķekavas novada Uzņēmēju nedēļas noslēdzošajā dienā, kas norisināsies Rāmavas biznesa centrā, Vasaras ievadfestivāla laikā. No plkst. 11.00 līdz plkst. 13.00 notiks konkursa ēdienu prezentācijas un bezmaksas degustācijas. To laikā žūrija un festivāla apmeklētāji vērtēs ēdienus, vadoties pēc tādiem kritērijiem kā produkta garša, receptes oriģinalitāte, stāsts, prezentācija un sasaiste ar Ķekavas novadu un tā vērtībām.

Par Ķekavas novada Garšu cīņu uzvarētāju tiks kronēts ēdiens ar lielāko balsu skaitu. Savukārt tā autors iegūs ne tikai Ķekavas novada garšas atklājēja titulu, bet arī vērtīgu pārsteiguma balvu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.