Menu
 

"Super Nova" futbolisti Salaspilī nenosargā divu vārtu pārsvaru un pirmo reizi sezonā nospēlē neizšķirti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti Latvijas virslīgas 13.kārtas spēlē savās mājās pret futbola skolas “Jelgava” komandu nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru un nospēlēja neizšķirti 2:1. Salaspils komandai šis ir pirmais neizšķirts sezonā, kas neļauj pakāpties no pēdējās vietas turnīra tabulā.

Jau 3.minūtē pēc centrējuma viesu soda laukumā neveiksmīgi nospēlēja jelgavnieku aizsargi un pēc sitiena ar galvu bumba nonāca viņu pašu vārtos. Puslaika vidū mājinieki pārsvaru dubultoja, kad precīzi sita pieredzējušais Deniss Rakels – 2:0. Līdz pārtraukumam viesiem izdevās vienus vārtus atgūt.

Otrā puslaika pašā sākumā Kristeram Ataram bija iespēja atjaunot divu vārtu pārsvaru, taču viņa sistā bumba trāpīja pa pāriktni. Turpinājumā ievērojams skaits vārtu gūšanas iespēju bija abām komandām, taču veiksmīgāki bija Jelgavas futbolisti, kuri astoņas minūtes pirms beigām izlīdzināja rezultātu – 2:2. Jau kompensācijas laikā lielisku izdevību gūt savus otros vārtus spēlē neizmantoja Rakels.

SK “Super Nova”/Salaspils komandai nu ir 7 punkti 13 spēlēs, un no priekšpēdējā devītajā vietā esošajiem “Tukums 2000”/”Telms” futbolistiem viņi atpaliek par diviem punktiem. Līderi ir “Riga FC”, bet sesto pozīciju ieņem FK “Auda”.

Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā otro uzvaru izcīnījis futbola klubs “Union” no Olaines, kas ar 3:1 pārspēja FK “Namejs” futbolistus, kaut otrā puslaika vidū vēl zaudēja 0:1. Divus vārtus iesita Ingus Makovskis, vienus – Ēriks Veckāgans.

Savukārt divu Pierīgas komandu savstarpējā cīņā Babītes sporta kluba futbolisti savās mājās Piņķos zaudēja “Upesciema Warriors” komandai 1:5. Uzvarētājiem trīs vārtus guva Emīls Muižnieks un divus Gunārs Lapiņš, bet mājinieku labā goda vārtus mača izskaņā guva Tigrans Dadamjans.Garkalnes pagasta komandai šī bija pirmā uzvara sezonā, bet Babītes vienībai – otrais zaudējums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.