Menu
 

"Super Nova"/Salaspils futbolisti piedzīvo vienpadsmito zaudējumu sezonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Eduards Grencmanis Foto – Eduards Grencmanis

Latvijas futbola virslīgas 14.kārtā vēl vienu zaudējumu piedzīvojuši pastarīši sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, kuri ar 1:4 piekāpās futbola klubam “Metta”. Salaspilieši joprojām ieņem pēdējo desmito vietu.

Uz “Metta” jau ceturtajā minūtē gūtajiem vārtiem “Super Nova” atbildēja pirmā puslaika vidū, kad precīzs bija Jevgeņijs Miņins. Līdz otrā puslaika vidum turpinājās diezgan līdzīga cīņa, taču tad rīdzinieki guva otros vārtus, pēc kā salaspilieši manāmi “salūza” un pēdējās 12 minūtēs ielaida vēl divus – 1:4.

“Super Nova”/Salaspils futbolistiem 14 spēlēs ir septiņi punkti un pēdējā desmitā pozīcija. Sestajā vietā ir Ķekavas “Auda” (16 p.), bet pirmās divas vietas ieņem “Riga FC” (38 p.) un RFS (34 p.), kas nākamajā kārtā tiksies savā starpā.

Latvijas trešās līgas Ziemeļu zonas Rietumu grupas turnīrā trešo uzvaru četrās aizvadītajās spēlēs izcīnījis futbola klubs “Sigulda”, kas ar 5:0 apspēlēja “Futbola Parks Academy”/LSPA vienību. Divus vārtus guva Matīss Bieziņš, pa vieniem – Pauls Daugulis, Klāvs Jurciks un Ojārs Kalnozols. Siguldiešiem ir 10 punkti, un viņi dala līderpozīcijas ar SK “Super Nova” otro komandu.

Savukārt trešās līgas Centra grupā trešajā kārtā zaudējumus piedzīvoja abas Olaines komandas. FK “Union” ielaida ottros vārtus pamatlaika pēdējā minūtē un ar 1:2 Salaspilī piekāpās FK “Beitar” dublieriem (vienīgos vārtus guva Mārtiņš Ēriks Veckāgans), bet Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrā komanda zaudēja “Riga United” futbolistiem 1:6 (goda vārti Marka Pačepko kontā).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.