Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 30 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 197 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 30 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir četri gājēji, seši velosipēdisti un deviņi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Jau ziņots, ka sestdien plkst.15.00 Ādažu novada Stapriņos notika frontāla sadursme starp kravas transportlīdzekli “Scania” un transportlīdzekli “Citroen Jumper”. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā “Citroen” vadītājs, bet kravas transportlīdzekļa vadītājs cieta. Ir uzsākts kriminālprocess un policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēts 21 transporta līdzekļu vadītājs alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Sešiem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 16 tiks saukti pie kriminālatbildības.

Trim pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet 13 gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 90 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena laupīšana un sešas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.