Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumā Baldones pagastā gājis bojā cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 229 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 37 cilvēki. Cietušo vidū ir deviņi gājēji, desmit velosipēdisti un desmit elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Šorīt plkst. 06.15 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Baldones pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Viens cilvēks ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā. Notikumā cieta trīs cilvēki, kuri nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Lai atbrīvotu cietušos, glābēji izmantoja hidrauliskos instrumentus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti četri transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā, un visi četri tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet trijos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas sastādīts 71 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 13 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība un četras zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.