Menu
 

Mārupes pagastā un pilsētā aicina bez maksas nodot elektroiekārtas, lielgabarīta un bīstamos sadzīves atkritumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Mārupes pagasta un Mārupes pilsētas iedzīvotājus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos videi kaitīgo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā, kas norisināsies 7. un 8.septembrī, informē Mārupes novada pašvaldībā.

Iedzīvotāji tiek aicināti līdz 1.septembrim (ieskaitot) pieteikt elektroiekārtu, lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešanu, reģistrējoties šeit vai zvanot uz tālruņa numuru 8717, vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Piesakoties obligāti jānorāda nododamo atkritumu veids, aptuvenais apjoms un precīza savākšanas vieta (adrese). Savākšana notiks 7. un 8.septembrī, sākot no plkst.7.00, visas dienas garumā.

Akcijas laikā tiks savākti: sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.), elektronikai jābūt neizjauktai un ar visām piederošajām detaļām; lielgabarīta atkritumi – atkritumi, ko izmēru dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači u.c.); sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, viens komplekts vieglo automašīnu riepu bez diskiem, spuldzes u.c.).

Veicot elektroiekārtu un lielgabarīta atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis logi u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā), norāda pašvaldībā. Plašāka informācija par SIA “Eco Baltia vide” pakalpojumiem pieejama tīmekļvietnē www.ecobaltiavide.lv.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.