Menu
 

Nākamajā nedēļā gaidāmi satiksmes ierobežojumi maršrutā Vangaži-Rīgas HES

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sakarā ar projekta "Rīgas HES primāro iekārtu nomaiņa" īstenošanu naktī uz trešdienu (22.-23.augustā) un naktī uz ceturtdienu (23.-24.augustā) tiks veikta transformatora piegāde. Autovadītājiem jārēķinās ar īslaicīgiem satiksmes ierobežojumiem.

Kā norāda SIA "Ursus Forwarding" Lielgabarīta un projekta kravu nodaļas vadītājs Edgars Krauze, nākamajā nedēļā divas naktis pēc kārtas - naktī uz trešdienu un naktī uz ceturtdienu - tiks veikta transformatora piegāde. Sastāva kopējais garums - 36,81 m, svars - 270 t., augstums - 5,98 m. Satiksmes ierobežojumi un izmaiņas ir saskaņotas ar VSIA "Latvijas Valsts ceļi" transporta projekta ietvaros. Atbildīgie dienesti nodrošinās plānoto satiksmes ierobežojumu shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošanu.

Pārvadājums tiks veikts pa iepriekš saskaņotu maršrutu - pa autoceļu A2. Ceļu pārvads Vangažos tiks apbraukts, veicot apgriešanās manevru Vangažos, savukārt pie apgriešanās vietas pirms Garkalnes (virzienā no Siguldas uz Rīgu) pārvietošanās tiks organizēta pa pretējā virziena brauktuves pusi. Satiksmes regulēšanas pasākumi, ceļu slēgšana un lielgabarīta sastāva pavadība tiks veikta sadarbībā ar Valsts policiju. Plānota Pleskavas šosejas autoceļa A2 daļēja slēgšana, sākot no krustojuma ar autoceļu V50 (Āņi/Ādaži) virzienā uz Rīgu. Tāpat daļēji tiks slēgts Pleskavas šosejas autoceļa A2 viadukts ar Tallinas šoseju. Maršrutu turpinās pa Tallinas šoseju līdz pagriezienam uz Granīta ielu, kur tālāk sastāvas dosies pa Krustpils ielu un Maskavas ielu. Savukārt Salaspilī veiks apgriešanās manevru pie Enerģētiķu ielas. Uz laiku tik slēgta kustība abos virzienos. Sastāva pārvietošanās uz Rīgas HES tiks organizēta pa pretējo braukšanas pusi.

Pārvadājums tiks veikts zemākas satiksmes intensitātes laikā. Tāpat uzņēmuma pārstāvji vērš uzmanību, ka 23.augustā no plkst.20.00 līdz 24.augusta plkst.8.00 īslaicīgi tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim.

"Ursus Forwarding" atgādina, ka pārvadājamā krava ir negabarīta kravas izmēros. Visa maršruta laikā to pavadīs divas pavadošā transporta automašīnas. Tāpat posmā no Garkalnes līdz Rīgas HES pārvietošanās atsevišķās vietās tiks organizēta arī pa pretējo braukšanas pusi, kas nozīmē, ka pārvadājumā iesaistīsies arī Valsts policijas automašīnas, kuras nodrošinās īslaicīgu satiksmes slēgšanu un garantēs drošību visām iesaistītajām pusēm. Uzņēmuma pārstāvji jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un radušos papildu laiku ceļā.

SIA "Ursus Forwarding" ir starptautisks uzņēmums ar Latvijā reģistrētu pamatkapitālu un loģistikas nozarē aktīvi darbojas kopš 2007.gada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.