Menu
 

Ādažu dome plāno no nākamā gada uz "Carnikavas komunālservisu" pārcelt 74 izglītības iestāžu tehniskos darbiniekus

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ādažu dome plāno reorganizēt izglītības iestādes, no nākamā gada pārceļot tehniskos darbiniekus un daļu administratīvo darbinieku no izglītības iestādēm uz aģentūru "Carnikavas komunālserviss".

Tādējādi no nākamā gada 1.janvāra darbavieta mainīsies 12 bērnudārza "Strautiņš" darbiniekiem, astoņiem bērnudārza "Mežavēji" darbiniekiem, 26 Ādažu vidusskolas darbiniekiem, 17 Ādažu sākumskolas darbiniekiem, diviem Ādažu vidusskolas pirmsskolas izglītības iestādes darbiniekiem un deviņiem Centrālās pārvaldes Sporta nodaļas darbiniekiem.

Pārmaiņas skars galvenokārt saimnieciskās daļas vadītājus, dežurantus, baseina dežurantus, apkopējus, kā arī uzkopšanas darbu organizatorus.

Plānots, ka reorganizācijā tiks centralizēta un pilnveidota iekšējās kontroles sistēma un darba organizācija minēto iestāžu uzturēšanas funkciju jautājumos, kā arī netiks radītas jaunas amata vietas, un reorganizācijai nebūs ietekmes uz pašvaldības budžetu.

Informācija pašvaldības mājaslapā liecina, ka lēmumu par izglītības iestāžu daļēju reorganizāciju dome plāno pieņemt ceturtdien, 26.oktobrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.