Menu
 

19.janvārī Salaspilī atklās "Lidl" veikalu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” ziņo, ka jaunuzceltais “Lidl” veikals Salaspilī, Skolas ielā 4A tiks atklāts 19.janvārī. Jaunais veikals radījis 40 labi apmaksātas darba vietas.

Jaunā “Lidl” veikala ēka Salaspilī ir vairāk nekā 2300 kvadrātmetrus liela ar gandrīz 1440 kvadrātmetrus plašu tirdzniecības zāli. Veikala tuvākās apkārtnes apzaļumošanai “Lidl” iestādījis ap 600 košumkrūmu un koku lielstādu, to skaitā bārbeles, vilkābeles, kļavas un pīlādžus gandrīz 44 tūkstošu eiro vērtībā.

Klientu ērtībām pie veikala izbūvēta plaša stāvvieta 147 automašīnām. Izveidotas arī septiņas stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un divas stāvvietas ģimenēm, kā arī 12 droši velo statīvi velosipēdu pieslēgšanai. Par “Lidl” līdzekļiem veikala apkārtnē modernizēta satiksmes infrastruktūra un uzlabota satiksmes drošība – izveidotas paaugstinātas gājēju pārejas, uzstādīts jauns un moderns ielu apgaismojums.

“Lidl” Salaspils veikala ēka ir augsti energoefektīva, ļaujot digitāli kontrolēt un samazināt veikala apsildei, apgaismošanai un ventilēšanai nepieciešamās elektroenerģijas apjomu. Visās “Lidl” ēkās tiek izmantota vienīgi 100% Latvijā ražota “zaļā elektrība”.

Kopējais “Lidl” investīciju apjoms šeit sasniedzis gandrīz 8,5 miljonus eiro, liecina uzņēmuma informācija. Turpinot tīkla attīstību Latvijā, šajā gadā iecerēts atvērt vēl vairākus jaunus “Lidl” veikalus, par kuru atvēršanas laikiem tiks informēts atsevišķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.