Menu
 

"Eco Baltia vide" turpmākos trīs gadus Salaspils novadā atkritumu apsaimniekošanu veiks par septiņiem miljoniem eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Atkritumu apsaimniekotājs SIA "Eco Baltia vide" turpmākos trīs gadus Salaspils novadā atkritumu apsaimniekošanu veiks par septiņiem miljoniem eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Atbilstoši izsludinātā konkursa noteikumiem, līguma nosacījumiem un līgumsummai, "Eco Baltia vide" Salaspils novadā arī turpmāk nodrošinās nešķiroto sadzīves, kā arī bioloģiski noārdāmo un citu šķiroto atkritumu apsaimniekošanu, atkritumu dalītās vākšanas laukuma uzturēšanu un pakalpojuma nodrošināšanu tajā, kā arī citus pakalpojumus.

Līgums starp Salaspils novada pašvaldību un "Eco Baltia vide" slēgts 10.maijā.

"Eco Baltia vide" aģentūrai LETA komentēja, ka līgumu slēgšanu ar klientiem notiks šā gada jūnijā. To būs iespējams izdarīt gan elektroniski, gan klātienē. Jaunie līgumi stāsies spēkā šī gada 1.oktobrī. Lai arī "Eco Baltia vide" patlaban jau Salaspils novadā nodrošina atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus, jaunu līgumu nepieciešams slēgt visām juridiskajām un privātpersonām atbilstoši pašvaldības saistošajiem noteikumiem par atkritumu apsaimniekošanu.

Par iespējām noslēgt līgumu par atkritumu apsaimniekošanu "Eco Baltia vide" klientus informēs individuāli, kā arī publiski pieejamos uzņēmuma informatīvajos kanālos.

Jau vēstīts, ka "Eco Baltia" pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 210,79 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 75,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 25,47 miljoni eiro. Grupas vadošie uzņēmumi ir AS "PET Baltija", SIA "Eco Baltia vide", SIA "Latvijas zaļais punkts", "Nordic Plast", Siguldas pilsētas SIA "Jumis", Čehijas "Tesil Fibres" un Lietuvas "Ecoservice".

"Eco Baltia" akcionāri, pēc kompānijā vēstītā, ir fonda "INVL Baltic Sea Growth Fund" meitassabiedrība Lietuvas "BSGF Salvus" (52,81%), Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (30,51%) un uzņēmuma vadība (16,68%).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.