Menu
 

Foto: Siguldas un Baložu jaunie badmintonisti labākie Latvijas jaunatnes čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Valmierā aizvadīts Latvijas jaunatnes badmintona čempionāts U11 un U19 vecuma grupās. Ievērojamu skaitu medaļu vienspēļu un dubultspēļu turnīros izcīnījuši Siguldas un Baložu jaunie badmintonisti.

Ar divām zelta un vienu sudraba medaļu dalību jaunatnes čempionātos noslēgusi Siguldas badmintona kluba pārstāve Liāna Lencēviča, kura, pēc Siguldas kluba ziņām, dažādās vecuma grupās Latvijas jaunatnes čempionātos kopumā izcīnījusi 38 zelta medaļas.

U19 vienspēļu turnīra finālā Liāna ar 13:21, 9:21 piekāpās Unai Bergai no Valmieras, bet dubultspēļu finālā viņas abas kopā triju setu cīņā ar 21:10, 10:21, 21:18 pārspēja siguldietes Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu (trešajā vietā ierindojās vēl viens Siguldas duets Amanda Azarova un Arta Priedniece). Savukārt jaukto dubultspēļu izšķirošajā spēlē L.Lencēviča kopā ar Alenu Zandovski pārliecinoši pieveica Robertu Renāru Miščenko un Eiprilu Briedi 21:8, 21:10.

Bronzu “mikstā” nopelnīja siguldieši Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča, turklāt vēl viena trešā vieta Dāvim jauniešu dubultspēlēs pārī ar Alenu Zandovski.

U11 vecuma grupā Latvijas absolūtā čempionāta titulu ieguva Rīgas skolēnu pils audzēknis Regnārs Bajārs no Baložiem. Vienspēļu turnīra finālā viņš ar 21:10, 19:21, 21:16 pārspēja Artūru Bratčikovu no Valmieras (bronza siguldietim Jaroslavam Aleksejevam), dubultspēlēs izcīnīja pirmo vietu pārī ar Oskaru Bajāru, bet jaukatjaās dubultspēlēs – ar valmierieti Katrīnu Šeferi.

Divus čempiones titulus ieguva siguldiete Leila Anna Siliņa. Individuālajā turnīrā viņa finālā apspēlēja K.Šeferi 21:13, 21:13, bet pāru cīņās kopā ar vienspēļu turnīra bronzas laureāti Agati Štameri pārspēja Lauru Lencēviču (Sigulda) un Lindu Romanovsku (Valmiera) 21:9, 21:12. Savukārt “mikstā” duetā ar J.Aleksejevu nācās samierināties ar bronzas godalgu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.