Menu
 

Viesnīca "Hotel Jūrmala SPA" atjaunojusi darbību

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Viesnīca "Hotel Jūrmala SPA" atjaunojusi darbību pēc divu mēnešu dīkstāves saistībā ar Covid-19 pandēmiju, aģentūru LETA informēja "Hotel Jūrmala SPA" mārketinga speciāliste Agnese Grundberga.

Viņa piebilda darbību atsācis arī restorāns "Jūrmala".

Savukārt "Hotel Jūrmala SPA" Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla-Bula atzīmēja, ka šajā gadā viesnīcai bija ieplānoti vairāki vērienīgi projekti, tostarp bija paredzēts atjaunot restorānu "Jūrmala", kā arī bija paredzēts sākt viesnīca numuru remontu, taču numuru remontu nolemts atlikt uz nenoteiktu laiku.

Štāla-Bula atklāja, ka restorāna "Jūrmala" atjaunošanas projektā ieguldīti 1,5 miljoni eiro. Remontdarbi sākās 27.janvārī, bet tika pabeigti pandēmijas uzliesmojuma laikā, kad viesnīca bija slēgta valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Hotel Jūrmala SPA" pērn strādāja ar 5,882 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 13,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi saruka 2,8 reizes un bija 57 797 eiro. 

Kompānija "Hotel Jūrmala SPA" reģistrēta 2004.gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kompānijas 95% kapitāls pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Hotell Jurmala", bet 5% - Igaunijas uzņēmumam "M.B.S. Osauhing sabiedrība".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.