Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā gājuši bojā divi cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 155 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā divi un cietuši 20 cilvēki, viņu vidū divi gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Svētdien ap pulksten 21.47 Babītes novadā, autoceļa Rīga – Ventspils (A-10) 15.kilometrā, pēc sākotnējās informācijas, notika automašīnas “Audi Q5” un elektroskūtera sadursme. Elektroskūtera vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Policijā turpinās izmeklēšana un tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi. Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem: 67219837, 26653635 vai 110.

17.oktobrī ap pulksten 2.10 naktī Rīgā, Daugauvgrīvas ielā, automašīnas “BMW” vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā automašīna apgāzās un aizdegās. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā.

Valsts policija pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturējusi astoņus autovadītājus alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 243 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī četri protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas 14 velosipēdu zādzības un četras automašīnas zādzības, kā arī desmit zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.