Menu
 

Pašvaldības bērnudārzi vasarā netiks slēgti; bērni varēs apmeklēt dežūrgrupas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Ievērojot valstī noteiktās piesardzības prasības, kā arī lai samazinātu risku inficēties ar koronavīrusu Covid-19, Siguldas novada pašvaldība plāno, ka vasaras periodā strādās visas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes. Tādējādi arī vasarā tiks nodrošināta iespēja audzēkņiem apmeklēt savu līdzšinējo bērnudārzu, nevis kā tas bijis līdz šim – uz noteiktu laika sprīdi apmeklēt citu bērnudārzu, liecina informācija pašvaldības interneta vietnē.

Visās pirmsskolas izglītības iestādēs paredzēts organizēt atsevišķas dežūrgrupas, lai bērnudārzu darbiniekiem būtu iespēja nodrošināt ikgadējo atvaļinājumu, kā arī lai iestādēs varētu veikt nepieciešamos labiekārtošanas darbus.

Dežūrgrupas tiks komplektētas no dažāda vecuma bērniem, nodarbības dežūrgrupās vadīs bērnudārza pedagoģiskie darbinieki atbilstoši iestādes vadītāja sastādītam darba grafikam.

Lai veiksmīgāk organizētu pašvaldības bērnudārzu darbu vasaras periodā un plānotu audzēkņu skaitu dežūrgrupās, izglītības iestāžu vadītāji veiks aptauju savu audzēkņu vecāku vidū, noskaidrojot bērnu apmeklējumu nepieciešamību vasarā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.