Menu
 

Nākamnedēļ dažām siltākām dienām sekos vēss laiks

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Marta pēdējās dienās Latvijā nedaudz paaugstināsies gaisa temperatūra, bet no 1.aprīļa laiks kļūs vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Pirmdien un otrdien būs pārsvarā apmākušās debesis, pirmdien valsts austrumos spīdēs saule. Palaikam gaidāms lietus un pūtīs mērens dienvidrietumu vējš. Naktī uz pirmdienu valsts austrumos zem skaidrām debesīm gaidāms sals līdz -4 grādiem, bet naktī uz otrdienu un trešdienu visā valstī gaisa temperatūra nenoslīdēs zemāk par +3..+7 grādiem.

Mākoņu dēļ gaisa temperatūra dienas laikā daudzviet saglabāsies zem +10 grādiem, siltākais laiks būs trešdien, kad, spīdot saulei, Zemgalē un Latgalē termometra stabiņš ēnā pakāpsies līdz +14..+18 grādiem, bet siltuma sajūtu mazinās brāzmains rietumu vējš.

Visticamāk, ceturtdien pēc lietus un sniega spīdēs saule, bet gaisa temperatūra vairs nepārsniegs +4..+9 grādus. Arī Lieldienu brīvdienās brīžiem iespējami nokrišņi, gaisa temperatūra naktīs daudzviet noslīdēs pāris grādus zem nulles, maksimālā temperatūra galvenokārt saglabāsies zem +10 grādiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.