Menu
 

Septembrī Siguldas un Saulkrastu novados darbu sāks mobilā sulu spiede

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

IK “MSimis” izveidojis mobilo staciju sulu spiešanai, kura darbu Siguldas un Saulkrastu novados sāks septembrī. Tā izveidota kā mobilā pārstrādes ražotne pielāgotā automašīnas treilerī, liecina informācija Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē.

Pateicoties iebūvētām augstas kvalitātes iekārtām un pareizam tehnoloģiskajam procesam, sula no augļiem un ogām tiks iegūta ātri un maksimālā daudzumā. Mobilajā sulu stacijā būs arī iespēja svaigi izpiesto sulu uzkarsēt un uzreiz iepakot dažāda lieluma traukos ilgtermiņa uzglabāšanai.

Sulu spiedē varēs spiest sulas gan no ogām, gan augļiem, gan dārzeņiem, un, tuvojoties ražas laikam, tiks izziņotas mobilās sulu stacijas pieturas vietas. Plašāka informācija pieejama sociālo tīklu vietnē “Facebook” Mobilās sulu stacijas lapā, kā arī zvanot uz tālruņa numuru 29162882.

IK “MSimis” projektu “Mobilā stacija sulu spiešanai” realizē ar vietējās rīcības grupas biedrības “Rīgas rajona Lauku attīstības biedrība” izsludinātā atklāta konkursa atbalstu 70% apmērā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.