Menu
 

Sestdien Ķekavas velobrauciena laikā uz Bauskas šosejas un Rīgas apvedceļa būs ceļu satiksmes ierobežojumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra

Ķekavas velobrauciena laikā 28. augustā  paredzēti ceļu satiksmes ierobežojumi gan uz lielajiem valsts nozīmes ceļiem – A7 (Bauskas šoseja) un A5 (Rīgas apvedceļš), gan V9, P85 un P89 ceļu posmos, kā arī pašā Ķekavas centra apkaimē. Tāpēc rīkotāji aicina gan autobraucējus, gan pasākuma viesus iepazīties laikus ar satiksmes ierobežojumiem, lai varētu saplānot pēc iespējas sev ērtāku pārvietošanās maršrutu, ņemot vērā šīs plānotās izmaiņas.

Ar plānotajiem satiksmes ierobežojumiem Ķekavas velobrauciena laikā var iepazīties Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūras interneta vietnē vaiFacebook” lapā, norāda pašvaldībā.

Jāatgādina, ka šogad notiks jau trešais Ķekavas velobrauciens. Velobrauciens notiks 28. augustā no plkst. 10.00 līdz 16.00, ar reģistrāciju no plkst. 9.00 Ķekavā, sporta laukumā “Fortius”, pie Ķekavas sporta kluba.  Ķekavas velobrauciena dalībniekiem atkarībā no vecuma un sportiskās sagatavotības ir iespēja piedalīties kādā no četrām disciplīnām. Rūdītākie riteņbraucēji varēs pārbaudīt savu meistarību velobrauciena visgarākajā – “Isostar” izaicinājuma distancē – 45 km garumā, kas vīsies no Ķekavas caur Daugmali un Baldoni, atgriežoties starta vietā Ķekavā.

Ķekavas velobrauciens ir unikāls ar to, ka tā dalībnieki var izbaudīt savu braukšanas meistarību pa dažādiem trases segumiem – gan pa asfaltu, gan pa grants un smilts segumiem. Kā informē velobrauciena organizatori, “Isostar” izaicinājuma distancē un “Ķekavas avots” ģimenes distancē ir posmi ar grants segumu. Bet “Putnu fabrikas “Ķekava”” tautas distancē “Stiprie stilbiņi” ir posmi gan ar grants, gan ar smilts segumiem, tāpēc šīs distances dalībniekiem ieteicams MTB tipa velosipēds vai šosejas ar platākām riepām.

Savukārt aktīvā brīvā laika pavadīšanas cienītājiem, jo īpaši sportiskajām ģimenēm tiks piedāvāta īpašā "Ķekavas avots" ģimenes distance, kurā ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs izbaudīt velopiedzīvojumu 7 km garumā pa Ķekavu. Velobraucienā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem, kuri varēs startēt "Limpo bērnu distancē", kas ir 400 m gara.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.