Menu
 

"Rīga" uzvar 3x3 basketbola turnīrā "Saulkrastu kokteilis"

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/SaulkrastuKokteilis Foto - facebook.com/SaulkrastuKokteilis

"Rīga", kuras sastāvā olimpiskie čempioni Kārlis Pauls Lasmanis un Agnis Čavars spēlēja kopā ar Artūru Strēlnieku un Artūru Ausēju, svētdien uzvarēja 3x3 basketbola turnīrā "Rimi Saulkrastu kokteilis".

"Rīga", kas turnīrā atbilstoši FIBA rangam bija izsēta ar pirmo numuru, finālmačā ar 21:17 pārspēja Lietuvas komandu "Marijampole Mantinga" (2.).

Pirms tam pusfinālos "Rīga" ar 21:15 pārspēja Ukrainas kvartetu "Ukraine-Kelts" (4.), bet Marijampoles 3x3 basketbolisti ar tādu pašu rezultātu bija pārāki pār "Nekas" (3.). Cīņā par bronzu ar 21:19 uzvarēja "Nekas"

Ceturtdaļfinālos "Rīga" ar 22:14 bija pārāka pār "3x3 RAE", "Ukraine-Kelts" ar 21:17 pieveica "Krāslavu", "Marijampole Mantinga" ar 21:9 sagrāva "VEF BA Valkā", bet "Nekas" ar 21:13 guva virsroku pār "3x3 NERK".

Plānots, ka Lasmanis pēc dalības "Rimi Saulkrastu kokteilī" dosies uz ASV, lai debitētu "Big 3" līgā, bet pēc tam atgriezīsies Eiropā, lai pārstāvētu Latvijas 3x3 basketbola izlasi Pasaules kausa turnīrā Beļģijā no 21.līdz 26.jūnijam.

Latvijas 3x3 basketbola kausa izcīņas "Open Men" turnīrā tika izcīnītas divas ceļazīmes uz "Open" sērijas finālturnīru 6. un 7.augustā Ventspilī, lai sacenstos par vietu FIBA Pasaules tūres Utrehtas (Nīderlandes) posmā, kā arī 2500 eiro lielais naudas balvu fonds. To sadalīja labākās trīs komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.