Menu
 

Babītes pagastā ugunsdzēsēji izglābuši vienu cilvēku Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šīs nedēļas pirmajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vien četrus izsaukumus.

Trešdien plkst.2.18 naktī VUGD saņēma informāciju, ka Mārupes novada Babītes pagastā vienā no piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvokļiem skan dūmu detektors un jūtama viegla dūmu smaka. Iekļūstot ceturtā stāva dzīvoklī, ugunsdzēsēji konstatēja, ka virtuvē uz plīts piededzis ēdiens, un no piedūmotā dzīvokļa izglāba vienu cilvēku. Pusstundas laikā darbi tika pabeigti.

Jau ziņots, ka otrdien plkst.15.37 VUGD saņēma informāciju, ka Ādažu novada Carnikavas pagastā vienstāva sabiedriskā ēkā ir izveidojies sadūmojums. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās 15 cilvēki. Notikuma vietā noskaidrojās, ka degšana nenotiek un sadūmojums radies nepareizas apkures ierīces ekspluatācijas rezultātā. VUGD darbinieki darbus pabeidza nepilnas stndas laikā.

Vēl trešdien pēcpusdienā Ropažu novada Stopiņu pagastā deguši atkritumi (3 m2), bet vakarā Penkules ielu Mārupē dega elektrības transformators (0,2 m2).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.