Menu
 

Par Saeimas Budžeta komisijas vadītāju ievēl Andu Čakšu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Reinis Inkēns, Saeima Foto - Reinis Inkēns, Saeima

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju vadīs Anda Čakša (JV), trešdien nolēma komisijas locekļi. Par komisijas priekšsēdētāja biedru šodien tika ievēlēts Artūrs Butāns (NA), bet par sekretāri – Aiva Vīksna (AS), informēja Saeimas preses dienests.

Komisijā arī strādās deputāti Uldis Augulis (ZZS), Svetlana Čulkova (Stab.), Mārtiņš Daģis (JV), Ilze Indriksone (NA), Rihards Kozlovskis (JV), Vilis Krištopans (LPV), Māris Kučinskis (AS), Viktors Pučka (Stab.), Andris Šuvajevs (P) un Viktors Valainis (ZZS). Komisiju sastāvs noteikts ar Saeimas 23.novembra ārkārtas sēdes lēmumu.

Iepriekš A.Čakša bija 13.Saeimas deputāte, un viņa darbojās Sociālo un darba lietu komisijā un Ilgtspējīgas attīstības komisijā.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija pirms Saeimas balsojumiem izskata likumprojektus, kas saistīti ar valsts budžetu, finansēm un nodokļiem. Tāpat komisija skata ziņojumus par valsts ekonomikas attīstības tendencēm, problēmām un nākotnes perspektīvām. Komisija skata arī Finanšu ministrijas ziņojumus par valsts ekonomisko situāciju un budžeta izpildi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.