Menu
 

Ropažu kamaniņu braucējam Rinkam otrā uzvara junioru Pasaules kausa izcīņā, meiteņu dueti labāko trijniekā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Kaspars Rinks no Ropažu novada izcīnījis pirmo vietu junioru Pasaules kausa izcīņas trešā posma sacensībās kamaniņu sportā Vinterbergas trasē Vācijā. Šī viņam bija otrā uzvara sezonā.

Abos braucienos Kaspars uzrādīja labāko rezultātu un summā otrās vietas ieguvēju Marko Legeru no Vācijas apsteidza par 0,342 sekundēm. Legers uzvarēja Pasaules kausa otrajā posmā un saglabā līderpozīcijas kopvērtējumā (270 punkti). K.Rinkam līdz ar divām uzvarām ir viena piektā vieta un 255 punkti summā.

Otrais Latvijas juniors Roberts Dreimanis startēja pieticīgi un 30 dalībnieku konkurencē palika 28.vietā 6,340 sekundes aiz komandas biedra.

Pēc sacensībām divnieku ekipāžām juniorēm uz goda pjedestāla kāpa abi Latvijas dueti. Otrā posma uzvarētājas Viktorija Ziediņa no Salaspils un Selīna Zvilna no Ropažiem šoreiz izcīnīja otro vietu, bet Marta Robežniece no Ropažiem un Kitija Bogdanova no Rīgas trešo. Uzvarētājām itālietēm Falkenšteinerei/Huberei viņas zaudēja attiecīgi 0,230 un 0,340 sekundes.

Savukārt puišu divnieki palika pēdējās divās vietās starp fnišējušajiem. Kaspars Rinks kopā ar Vitāliju Jegorovu no Sauriešiem ieņēma piekto vietu, bet Raimonds Baltgalvis (Saulkrasti) un Krišjānis Brūns (Zaķumuiža) sesto.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.